Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Blogi

Huomenta

Maanantai 25.10.2010 - Emo-Anne


On ensimmäinen yö kun en saa unta pienen puodin takia.

Alkavalla viikolla on hurjasti mahdollisuuksia, ja niistä tulisi saada kaikki irti. Olen menossa Aloitteleville Yrittäjille suunnattuun koulutukseen, ja lisäksi Uusyrityskeskukseen kertomaan tästä kaikesta ja kyselemään apua.

Lyhyestä virsi kaunis:

Tanssiina vaihtaa omistajaa, ja minä, Anne, olen se, jolle puoti siirtyy seuraavaksi. Kysymysmerkkejä on matkassa vielä monta, ja vähintään yhtä monta on innostuksen aihetta.

Luon pitkin yötä (ainakin tätä yötä) omaa pienen puodin pientä, kestävän kulutuksen tuotemallistoa (siitä tulee ihana, ja olen siitä aika tohkeissani...). Samaan aikaan pohdin mitä kaikkea puodissa on jo valmiina. Yhtä aikaa tämän kanssa ompelen kestovaippoja tilaustöinä (tänä viikonloppuna valmistui kahdeksan vaippaa ja viitisen bodyn jatkopalaa), ja käyn ainakin joulukuulle asti Kestovaippakaupassa päivätöissä. Välillä käyn vähän ohjaamassa jumppaa Kuntomaailmassa. Olen aina pitänyt lusikkaani monessa sopassa töiden suhteen, ja jotenkin kummasti se tuntuu sopivan minulle. Kun pitää olla vähäsen mukana joka asiassa. Tietää kaikesta sopivasti. Ja sitten aina sopivin väliajoin hurahtaa johonkin ihanuuteen uutuuteen (niinkuin vaikka virkattuihin amigurumeihin nyt viime viikkoina) ja ottaa sekin hallintaan, sopivasti.

Juuri nyt pitäisi saada päästä ulos turhan energiset ajatukset kestovaippakankaineen ja laskutoimituksineen, ja laskea päänsä tuohon tyynylle, jotta jaksaisi herätä aikaisin viemään pikkukaveria kerhoon.

Ehkä se auttaa, ja riittää, että tämä blogi on aloitettu, että se on olemassa. Se taitaa olla ensimmäinen ihan virallisen konkreettinen askel joka näkyy ulospäin tämän puodin asian eteenpäinviemisessä.

Laskenpa nyt siis pääni, toistamiseen, tyynylle, ja kokeilen josko päänsisällys olisi rauhoittunut jo sopivasti ;)

Ompas oikeastaan ihan tosi kiva, että tämä on nyt olemassa.

Kiitos vaan.

Ja hyvä yötä ;)


Kommentit

11.10.2014 14:40  Emo-Anne

Tästä se on alkanut aikanaan. Johan on nostalgista! Ja ihan mahtavaa, että vielä melkein neljän vuoden päästäkin saa tehdä samaa mielenkiintoista, hykerryttävää, jännittävää ja huisia työtä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini