Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Blogi

Puodin avaus lähestyy

Perjantai 7.1.2011 - Emo-Anne


Tanssiinan taru on edennyt siihen pisteeseen, että ensi viikolla minä vaihdun puodissa tiskin takana (tai ehkä enemmänkin edessä, mikäli vinha suunnitelmani onnistuu ja näyttää käytännössä yhtään järkevältä) seisojaksi. Olemme puuhanneet Marja-Leenan kanssa inventaarion tarkistusta, ja pikkuhiljaa puoti alkaa tulla minullekin tutuksi ja omemmaksi.

Ensi viikosta alkaen puoti on avoinna ti-pe klo 12-18, ja la klo 12-16. Tervetuloa ihmettelemään, ja antamaan hyviä sisustusvinkkejä ;) Teetä tarjolla kaikille jotka ehtivät hengähtää hetken. Ja jos et pääse puotiin aukioloaikojen sisällä, voidaan hyvin sopia joku sopivampi hetki vierailulle.

Puodille on avattu nyt myös Facebook-sivut. Olisi kiva saada kavereita Tanssiinalle, nyt kun se ensi kertaa historiassaan löytyy netistä! Etsi siis puoti naamakirjasta, ja klikkaa itsesi ystäväksi. Nettisivut ovat Tanssiinalle tekosassa ja testissä, ja yritän saada nekin mahdollisimman pian siihen kuntoon, että ne saisi ihmisten ilmoille.

On aikas hurjan jännittävää aikaa tämä "juuri-ennen-puodin-avaamista"-aika. Arki ei ole vielä millään lailla tuttua, ja aika monta paperillista asiaakin on vielä muistettavana. Vaan piankos tuo arkikin alkaa sujua, kunhan sitä vaan pääsee kokemaan.

Nyt on aika päästä hetkeksi pihalle, jotta aivot eivät ihan joudu hunningolle tietokoneen ääressä istumisesta.

Tervetuloa puotiin, ja ihanaista vuoden alkua (ja uuden alkua) kaikelle kansalle!

-Anne


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini