Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Blogi

Arjen voitto

Perjantai 25.2.2011 - emo-Anne


On ihanaa huomata että elo alkaa arkeentua puodissa pikkuhiljaa. Sen huomaa pienistä asioista. Siitä, että muistaa ulkoa kuinka paljon eri balettitossumallit maksavat. Siitä, että uuden tilauksen skannaaminen ei enää aiheuta sydämentykytystä. Siitä, että uskaltaa jo ehdottaa ryhmille yhteistilauksia, jolloin kaikki hyötyvät. Siitä, että voi ottaa pankkikorttikoneen kotiin yöksi ilman erillistä huolestumista asiasta. Siitä, että uskaltaa jo raottaa puodin ovea astuakseen ulospäin, näkyäkseen muuallakin kuin näiden 37 neliön sisällä.

Tanssiina tekee yhteistyötä Kuntomaailman ja Tanssin Keskuksen kanssa. Facebook-sivusto toimii ja saa hissukseen lisää ystäviä. Tanssiinan nettisivut aukeavat ensi viikon maanantaina. Ja maanantaina kello seitsemältä illalla Tanssiina näkyy myös televisiossa. YLE:n Keski-Suomen uutiset tulivat puotiin tekemään pientä juttua tällä viikolla. Keski-Suomen ulkopuolella uutisia voi katsella tiistaiaamun uutiskoosteessa, tai Areenassa.

Rohkeus taitaa kasvaa vasta, kun arki on tuttua. Jos aivokapasiteetin vie täysin se, kuinka pankkikorttikonetta käytetään, tai mikä kuittilappunen on säästettävä mihinkin pinoon, ei rajalliseen pienten aivojen tilaan mahdu muuta. Nyt, kun arkea on opeteltu kuukauden verran, on aivoista selvästi vapautunut tilaa villasukan neulomiselle, parkourtunneille, jopa Tanssiinan lehtimainoksen ajattelemiselle. Samaan aikaan kun uutta tilaa vapautuu, ja tilantunne täytetään uusilla ajattelua vaativilla projekteilla, huomaa pienen vihreän tekemistä vailla olevien asioiden kansion täyttyvän laitojen reunalle asti. Haasteet eivät ehkä enää ole siinä, mitä asiakkaan kuittilappuun kirjoitetaan, vaan jossain uusilla vesillä. Arjen opettelu syvenee tilausten tekemiseen, sopimusten tekemiseen, rajojen vetämiseen, sen päättämiseen, missä on hyvä olla mukana ja missä ei. Eli käytännössä puodin linjan muodostamiseen. Siinä sitä saisi viisautta sitten ollakin. Se on alue, joka hyllyy holtittomana ja ilmeisesti tällä kapasiteetilla jonka sille voi tarjota, saa hyllyäkin, ja muodostua sellaiseksi kuin luonnostansa muodostuisi.

Puodin pito näyttäytyy seikkailuna, jossa taitaa olla viisainta yrittää pitää ohjakset jonkinverran tiukalla. Kun ei ihan voi hallita kaikkea, on viisainta hallita edes hallittavissa olevia asioita.

Suurelle maalaustelineelle kiipeämisessä minä keskitynkin yksityiskohtiin, ja annan suuren taulun muotoutua omalla painollaan.

Tanssiinan nettisivut aukeavat maanantaina. Vuosien odotuksen jälkeen. Asiakkaat ihan oikeasti kertovat käyneensä tutkimassa tuotteita Tanssiinan nettisivuilta, eikä sellaisia ole koskaan ollut olemassa. Tämä epäkohta on siis korjattava pikaiseen. Nettisivujen julkaisu on selvästi tarpeen. Myöhemmin samaan paikkaan ilmestyy nettipuoti, mutta sen arkea saadaan odottaa vielä. Siihen ei kapasiteetilla ole vielä tilaa ;)

Nyt kun on mainostelut mainosteltu, on syytä järjestää puoti kuntoon reippaan keskipäivän jäljiltä. Tervetuloa tutkailemaan, puotiin, uusille nettisivuille (www.tanssiina.fi), Facebook-ystäviksi, niitä paikallisuutisiakaan unohtamatta.

Kevätaurinkoisia tanssahteluja,

toivottaa

Anne


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini