Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Blogi

Tammikuista luistelutunnelmaa

Tiistai 31.1.2012 - Emo-Anne


Erinomaista vuoden alkua!

Uuden Tanssiinan ensimmäinen vuosi on pyörähtänyt toisen vuoden puolelle. Tammikuussa olemme viettäneet synttäreitä puodissa. Mukavaa, että niin moni on päässyt tervehtimään ja tekemään löytöjä kevään tuntien ja treenien alkamisen kunniaksi! Uusi, -toinen- vuosi on alkanut jännittävällä suunnittelulla.

Kuluneena viikonloppuna puoti jalkautui nimittäin synttärikuun lopun kunniaksi muodostelmaluistelukisoihin Jyväskylän Synergia Areenalle. Jäähallilla vietettiin sunnuntaina 29.1. muodostelmaluistelun valintakilpailua, jossa kisasi nelisenkymmentä joukkuetta aina ihan pikkuisista tyttösistä keski-ikäisiin naisiin asti. Tanssiina oli mukana kisapuotinsa kanssa aamun ensimmäisistä lämmittelyistä illan viimeiseen sarjaan. Nämä olivat ensimmäiset muodostelmakisat, joissa Tanssiina on koskaan ollut mukana, ja ihmeteltävää riitti koko päiväksi. Ihmisten kirjo oli valtava, kisa-asut aivan erilaisia kuin mitä yksinluistelua katsomaan tottunut oli ajatellut, musiikit pitkälti elokuvamaailmasta tuttuja ja kannustusjoukot ilmiömäisiä.

Tanssiinasta mukaan kisapuotiin lähtivät perusluistelutarvikkeiden lisäksi myös kestävän kulutuksen valikoima ja oheisharjoituksia varten tarpeellisuuksia hyppiksistä balettitossuihin. Aarrelaari-alekoppa oli myös mukana pengottavana, ja sinne saatiinkin ihailtavasti tilaa päivän aikana.

Tanssiinan pöytä oli rauhallisesti reunimmaisena myyntipöydistä, heti kahvilan lähettyvillä ja hyvin näkösällä, ja sen ympärillä oli mukavasti tilaa. Niin luistelijat kuin katselijat ja kannustajat löysivät mukavasti puotiin kahvilan viereltä.

Suurin ihastuksen ja ihmetyksen aihe löytyi puodin pöydän hintalapuista. Mahtavan väriläikykkäitä hamahelmihintalappuja ihastelivat aikuiset, jotka eivät koskaan olleet nähneet moisia ennen, ja lapset, joille hamahelmet olivat ihan arkipäivää, ja joista oli ihana nähdä tuttuja askarteluprojekteja uudessa käytössä. Näitä täytyy tehdä lisää!

Muita päivän aikana erityistä kiinnostusta herättäviä löytöjä olivat Intermezzon lämpötrikoot, kestävän kulutuksen valikoimasta pesupähkinät ja pesulaput, ja sukkismallisista trikoista Mondorin suloisenpehmoiset bambutrikoot lämmittivät vilpakkaana pakkaspäivänä monen sydämen. Itseäni lämmitti erityisesti kestävän kulutuksen alueen kiinnostus - lieköhän kukaan tarjonnut vihreämpää ajatusmaailmaa vielä luistelukisoissa aiemmin?! Tämän takia uusi Tanssiina on pitkälti olemassa, ja olen erityisen iloinen, että tarjonta sai aikaan ihastusta, ihmetystä, kysymyksiä ja mielenkiintoisia keskusteluja.

Nyt kun kisaviikonlopusta on selvitty kunnialla ja tavaratkin ovat löytäneet taas paikoilleen puodissa, on aika toivottaa teille oikein ihanaa, auringonpaisteista ja kevään odotuksellista helmikuuta, ja kiittää viikonloppuna kisapuodissa pyörähtäneitä. Nähdään taas pian!

-puodin emo Anne

P.S: jokos olet Tanssiinan ystävänä myös sosiaalisessa mediassa? Meidät löydät livepuodin ja nettisivujen (www.tanssiina.fi) lisäksi myös Facebookista, Twitteristä, Google+:sta ja Foursquaresta.

P.P.S: Maaliskuussa jatketaan talviturneeta - silloin ovat vuorossa itämaisen tanssin viikonloppukurssit basaareineen Jyväskylässä 7 hunnun tanssin järjestäminä. Tulehan silloinkin mukaan!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini