Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ryhmätilaukset

Tanssiinasta ryhmät pääsevät tilaamaan tuotteita luotettavasti ja edullisesti. Toimitamme mielellämme sovituskappaleita tarvittavista tuotteista ryhmälle kokeiltavaksi, jotta oikeasta koosta kullekin käyttäjälle on helppo varmistua.

Ryhmätilaukseksi lasketaan tilaus, jossa on vähintään kuusi kappaletta samaa tuotetta. Kun tilaus tehdään kerralla, ja aikanaan maksetaan kerralla tilauksen mukana saadulla laskulla, saa ryhmätilauksesta aina -15% alennusta tilauksen tuotteiden loppusummasta.

Kuinka ryhmätilaus toimii?


Ryhmätilauksessa joukkueen, seuran tai porukan yhteyshenkilö sopii ryhmän kanssa tilattavista tuotteista ja ottaa yhteyttä puotiin tilauksen alkuunsaattamiseksi.
Tanssiinasta laitamme tarvittaessa ryhmälle sovitettavaksi tilattaviksi sovittuja tuotteita, joita ryhmä pääsee sovittamaan yhteyshenkilön kanssa. Yhteyshenkilö tekee tilattavista tuotteista listan, jonka toimittaa puotiin, ja listan pohjalta teemme ryhmätilauksen aina suoraan valmistajalle.
Kun tilauksen tuotteet saapuvat puotiin, tilaus on noudettavissa/lähetettävissä saman tien. Tuotteiden mukana yhteyshenkilö saa laskun, jolla on kaksi viikkoa maksuaikaa. Laskulle on merkitty kaikki ryhmätilauksen tuotteet ensin normaalihintaisina, ja tuotteista on laskulle laskettuna -15% alennus. Laskun voimme toimittaa tarvittaessa myös seuran/koulun toimistolle, mikäli ryhmällä on oma tili jonka kautta toimiston väki laskuja laittaa maksuun.
Tuotteiden postituksessa käytössämme on verkkokauppamme kiinteät toimituskulut, joka on 4,90€/tilaus. Tilauksen voi myös noutaa kivijalka- tai reissupuodista ilman toimituskulua.

Ryhmätilauksista voi aina ottaa rohkeasti yhteyttä puotiin ja kysyä lisää - autamme niissä mielellämme.

Ryhmätilausuutiskirje


Paras tapa tutustua Tanssiinan ryhmätilauksiin on tilata puodin oma Ryhmätilausuutiskirje. Kirjeen lähetämme sähköpostiisi noin kerran kuussa, ja se tutustuttaa ryhmätilausten tekemiseen, muistuttaa alkavista kisa- ja näytöskausista, kertoo uusista tuotteista ryhmille ja auttaa tilausten yhteyshenkilöitä toimimaan vailla stressiä tuotteiden ehtimisestä paikalle oikeaan aikaan. Uutiskirjeessä vinkataan myös ajankohtaisista kampanjoista ryhmätilausten tiimoilta. Kiitokseksi tilauksestasi saat ilmoittautumisesi yhteydessä myös upouuden Voimistelujoukkueen Vuosikellon!


Liity mukaan ryhmätilausuutiskirjeen tilaajaksi alla olevasta linkistä:


http://eepurl.com/bW54t5

Helmikuussa tarjoamme ystävänpäivän kunniaksi ryhmätilausuutiskirjeen tilaajille kaikki 1.-14.2.17 välillä tehdyt ryhmätilaukset ilmaisilla toimituskuluilla.