Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kirppispäivä

Tanssiinan Kirppispäivä järjestetään kivijalkapuodilla puolivuosittain, sekä syys- että kevätlukukauden alkupuolella. Tältä sivulta löydät ohjeet kirppiksestä sekä kävijöitä että myyjiä varten.

Seuraava kirppispäivä on la 13.1.2018 klo 12-16.

Kirppislöytöretkeilijöiden ohjeet:

Puodin kirppispäivästä voit tehdä tanssin, luistelun ja voimistelun saralta mainioita löytöjä. Tervetuloa mukaan puolivuosittaiseen tapahtumaan, jossa koskaan ei ennakolta tiedä, mitä löytää - kuten kirppiksillä on tapana! Voit olla varma, että löytämäsi aarteiden hinnoittelu on kohdallaan ja sijoittamasi valuutta menee suoraan sinne minne sen kuuluukin, sillä kirppismyyjiltä emme peri vuokraa emmekä provikkaa, vaan kaikki kirppispäivän voitot kulkevat lyhentämättöminä myyjille.

*Ilmaannu paikalle kirppispäivänä klo 12-16 välisenä aikana. Kirppis järjestetään Tanssiinan kivijalkapuodilla (Keskustie 21). Tässä lajissa nopeat ovat tupanneet syödä hitaat. Kahdentoista aikaan pihalla on jono. Ajoissa paikalle ehtiminen tarkoittaa parhaita apajia :)

*Varaa kirppislöytöihin mukaasi käteistä rahaa. Kirppisvoitot menevät lyhentämättöminä suoraan myyjille, joten korttimaksuja emme voi kirppisostoksiin ottaa vastaan.

*Kirppikseltä löydät tanssin, voimistelun ja luistelun aloilta treeni-, kisa- ja esiintymistarvikkeita. Etukäteen on mahdotonta sanoa millainen valikoima kullakin kertaa kirppikselle on siunaantunut, mutta seuraamalla puotia Instagramissa ja Facebookissa saatat nähdä kirppistä ennakoivina päivinä vilauksia herkuista jo etukäteen.

*Puoti on normaalisti avoinna koko kirppiksen ajan - samalla kun piipahdat penkaamassa kirppiksen ihmeitä, voit napata puodista matkaasi harrastukseesi tarvitsemasi tuotteet. Puodin omat ostokset voit toki maksaa käteisen lisäksi myös kortilla.

*Kirppikseltä löydät myös Tanssiinan oman poistomalliston, jonka kaikki tuotteet ovat vain kirppispäivän ajan tolkuttoman 1€/5€/10€:n hintaisia.

*Penkaa sydämesi kyllyydestä. Tanssiinan kirppiksellä tuotteiden sovittaminen on mahdollista ja jopa toivottavaa - kirppistuotteilla kun EI ole vaihto- eikä palautusoikeutta.

*Maksa kirppislöytösi puodin kassalle - jokainen tuote on myyjittäin merkattu, joten kaikki tuotto menee suoraan puodin kassasta kirppistuotteen alkuperäiselle omistajalle heti kirppiksen jälkeen.

*Ja sitten kotiin ihastelemaan uusia löytöjä ja valmistautumaan seuraavaan kirppispäivään - ilmoittautumisia seuraavan kauden kirppikselle otetaan vastaan heti kirppispäivän aikana!

Myyjien ohjeet:

Tanssiinan kirppis kattaa tanssin, luistelun ja voimistelun eri muodot ja tuo mahdollisuuden kirppistellä ilman myyntipöytämaksuja niin yhden tuotteen kuin pöydällisenkin myyjän tarpeen mukaan. Puodin kirppis on itsepalvelukirppis, jolloin myyjän ei tarvitse olla paikalla myyntipäivänä (ellei sitten itse halua olla penkaamassa herkkuja). Myyjäksi tullessasi toimi siis näin:

*Ilmoittaudu kirppikselle joko Tanssiinan kivijalkapuodissa, verkkosivujen yhteydenottolomakkeella tai puhelimitse / sähköpostitse. Ilmoittautuminen on tärkeää, jotta tiedämme varautua kaikkien myyjien tarpeisiin. Myyntipaikka kirppiksellä on maksuton.

*Tee suursiivous treeni- ja kisa-/esiintymisvaatekaapissa, ja penkaa kirppisteltäviksi kaikki, mitä siellä ei enää kaivata. Inspiraatiota penkaukseen saat puodin blogista, jossa psykologi Christine Li ohjastaa kirppislöytöjen metsästykseen ja luopumisen jaloon taitoon. Linkki blogikirjoitukseen tässä: http://www.tanssiina.fi/blogi/2015/11/24/5213/?pag...

*Printtaa verkkosivujen Tulostettavat Tiedostot -sivulta kirppiksen omia hintalappuja, ja kerro niissä nimesi, tuotteen hinta, ja vähän jotain myytävästä tuotteesta (esim. koko, laji tai käyttö). Teippaa / niittaa / ompele / neulaa hintalaput kiinni valitsemiisi kirppisteltäviin tuotteisiin.

*Tuo koko kirppisomaisuutesi Tanssiinaan hyvissä ajoin ennen kirppistä, mieluumin viimeistään kirppisviikon alussa. Uudessa osoitteessa (Keskustie 21) avaamme puodin ensi kertaa 3.1.17. Tällöin pääsemme niitä puodissa järjestelemään itsepalvelukirppikselle mahdollisimman hyvällä aikataululla.

*Kirppispäivänä myydyt tuotteesi kirjataan nimelläsi puodin kassaan käteismaksuina.

*Kirppispäivän jälkeisellä viikolla voit tulla noutamaan (mahdolliset) myymättömät tuotteesi sekä kirppisvoittosi (sen koko 100%, me emme nappaa provikkaa välistä) puodilta Tanssiinan aukioloaikojen puitteissa.

*Sitten voitkin ryhtyä jo tekemään esivalmisteluja seuraavaa kirppispäivää varten :)
Myyjäilmoittautumisia seuraavan kauden kirppikselle otetaan vastaan välittömästi edellisen kirppiksen jälkeen.


Tervetuloa kirppispäivään!!
Yst,
Emo-Anne