Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Rumpf convertible -kolopohjabalettitrikoot

Rumpfin convertible- eli kolopohjaiset balettitrikoot ovat ihanan pehmeää 50 denierin mikrokuitua. Värivaihtoehtoja on kaksi; puuteripinkki ja valkoinen. 

Trikoot ovat tarkoitettu klassisen baletin tunneille, kovakärkisten kärkitossujen käyttäjille. Kolo jalan kaaren alla mahdollistaa trikoiden kuorimisen nilkkapituisiksi ja kärkitossupehmikkeiden laittamisen trikoiden alle varpaita vasten. Yhtälailla convertible-trikoot sopivat tanssijoille, joilla on saman päivän aikana useampi tunti, ja yhdellä tunnilla tarvitaan täyspitkiä trikoita ja toisella paljaita varpaita. Trikoot voi paljasjalkatunnin ajaksi kuoria nilkkapituuteen ja muuntaa taas täyspitkiksi tarvittaessa. Trikoiden materiaali mikrokuitu on kestävää ja pehmeää, ja väri pysyy trikoissa hyvin.

Tanssiina suosittelee trikoiden pesua 40 asteessa samanväristen pyykkien kanssa ilman huuhteluainetta. Tummat vaatteet samassa pesussa värjäävät trikoot harmahtaviksi. Pese trikoot aina pesupussissa, näin vältät samassa koneessa mahdollisesti pyörivien vetoketjujen tai tarranauhojen hankauksen trikoota vasten.

Kitka, hankaus ja repiminen lyhentää balettitrikoiden käyttöikää. Normaalikäytössä trikoot ovat jopa vuosien ystävät, mutta mm. kokolattiamatot, paljettipuvut ja teräväreunaiset sormukset saattavat saada aikaan trikoisiin reikiä (puodin käytössä eräätkin mikrokuitutrikoot ovat vielä kolmentoista vuoden käytön jälkeen talvitrikoina housujen alla. Vaaleanpunaiset ne eivät enää ole, mutta yhä vailla silmäpakoja!).

Kokoluokitus trikoissa menee seuraavasti:

Puuteripinkit ja valkoiset:  
12-14v (140cm ->) 
S-M (150cm ->) 
L-XL (160cm ->)

Suosittelemme hankkimaan trikoot ennemmin hienoisella "kasvuvaralla" kuin naftisti. Mikrokuitutrikoot ovat napakat, eivätkä löpsähdä päällä, ja kestävät sitä pidempään, mitä vähemmälle jännitykselle ja kiristykselle joutuvat. Jos siis olet kokoluokan ylälaidalla, suosittelemme lämpimästi valitsemaan reilumman koon käyttömukavuuden ja keston vuoksi.

Hinta:16.50 €

Vaihtoehdot

Tuote
Puuteripinkki koko 12-14 (140-150cm)
Puuteripinkki koko S-M (150-160cm)
Puuteripinkki koko L-XL (yli 160cn)
Valkoinen koko 12-14 (140-150cm)
Valkoinen koko S-M (150-160cm)
Valkoinen, koko L-XL (yli 160cm) TILAP.LOPPU!!