Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Lasten nilkkasukat balettitunnilleLasten nilkkasukat balettitunnille

Mondorin mikrokuitutrikoiset lasten yhden koon röyhelönilkkasukat. Ihana lahjaidea!


Kanadalaisen Mondorin balettisukat ovat aivan järisyttävän suloiset. Lasten yhden koon mikrokuitutrikoosukat istuvat niin pieneen kuin hieman suurempaankin jalkaan (ainakin koon 36 jalassa sukat ovat vielä oikein sopivat), ja ihastuttavat minirypytykset tututyyliin nilkassa varmistavat, että balettitunnilla ojennukset muistaa tehdä viimeisen päälle.

Toivon mukaan tämä uutuus tuo vastauksen myös erääseen erinomaisen tuttuun ongelmaan balettimaailmassa. Erityisesti pienemmän väen mieleen ovat balettitossuissa pitkät satiininauhat. Monesti opettajat toivovat kuitenkin, ettei tunneilla käytettäisi pitkiä nauhoja turvallisuuden vuoksi. Avoimena valtoimenaan lentelevät nauhat (ne aukeavat kuitenkin pienten ihmisten käytössä) ovat vaaraksi niin itse tanssijalle kuin kanssaliikkujillekin, ja niiden uudelleensolmiminen kesken tunnin vie runsaasti arvokasta tanssiaikaa. Näillä söpöisillä sukilla ei satiininauhoja tarvitse edes kaivata, sillä nilkat ovat valloittavan baletilliset vaikka omissa tossuissa olisi vain kuminauhat, eikä näihin rypytyksiin kompastu, paitsi ainoastaan, jos niitä tuijottaa liian tiiviisti ihastuksissaan :)

Kivilattialla otetuissa kuvissa sukat ovat jalassa, jonka koko on 36. Mutta trikoosukissa kun kantapäitä ei ole, sopivat sukat aina pienimmästä vielä testijalkaa aavistuksen suurempiinkin käpälöihin. Yksi koko sopii siis monelle.

Pese balettisukat 40 asteessa suunnilleen samanväristen pyykkien kanssa mielellään luontoystävällisellä pesuaineella. Vältä huuhteluaineen käyttöä. Pese sukat mieluiten pesupussissa, jotta mahdollisesti samassa pesussa olevat vetoketjut tai tarrat eivät raavi sukkia ja niiden rypytyksiä. Kuosittele kosteana ja kuivaa narulla. 

Mondor balettisukat:
1 pari = 23,00€

Lisätiedot

Valmistaja: Mondor
Valmistettu: Kanadassa