Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Aarrelaarin Rumpf bodytight - balettitrikoot "aluspuvulla"Saksalaisen Rumpfin bodytight-trikoissa yhdistyvät muunneltavat balettitrikoot (jalkapohjan alle tulevan reiän avulla saat trikoista joko täyspitkät tai nilkkapituiset tarpeen mukaan) ja aluspuvun mukanaan tuoma yhtenäinen vartalolinja.

Bodytight-trikoot ovat ihanteelliset esiintymisasujen kanssa, kisakäytössä, juhlapukujen alla ja arjessa. Niitä käyttävät tanssijat baletista flamencon kautta voimistelulliseen tanssiliikuntaan, ylistystanssijoista lavatanssijoihin, musikaalitanssijoista teatterintekijöihin. Ja ihanat trikoot nämä ovat arkikäytössä hameen kanssakin. 

Trikoiden mukana tulevat spagettiolkaimet voit ommella omille hartioille sopivalle paikalle ja niin, että ne jäävät päälletulevan puvun alle piiloon. Olkaimet voit halutessasi myös jättää ompelematta, hieman riippuen vartalon mallista ja trikoiden päällä olevasta puvusta trikoot voivat hyvinkin pysyä rintakehän yllä myös ilman olkaimia.

Malli toimii ihanteellisesti myös raskaana ollessa, vatsan alueen ongelmien kanssa eläessä ja leikkauksista toipuessa, tai muutoin ikävästä puristamisesta pitämättömillä, kun vyötärönauha ei tule vatsan päälle painamaan.

Materiaalina trikoissa on kestävä mikrokuitu, puodin ankarassa arkitestauksessa nämä trikoot kestivät reikiintymättä yli vuoden ilman silmäpakoja ja kulumista. Testipuuhissa trikoot kestivät niin pitkät kynnet kuin sormuksetkin, arkikäytön hameen kera puodissa ja perus-balettituntikäytön, esiintymiskäytön tanssiteatterissa, polttopuiden kantamisen pihamaalla kuin railakkaat leikit viisivuotisenkin kera, ja nyt näistä on tullut erottamaton osa emon vaatekaappia.

Pese trikoot 40 asteessa muun suunnilleen samanvärisen pyykin kanssa (puodista suosittelemme muistamaan ympäristön ja valitsemaan luonnonmukaisen pesuaineen). Vältä huuhteluaineen käyttöä, ja pese trikoot pesupussissa, jotta neulos ei raapiintuisi samassa pyykissä mahdollisesti olevien tarranauhojen ja vetoketjujen kanssa. Kuosittele kosteana ja kuivaa narulla.

Bodytight -balettitrikoiden viimeiset kappaleet löytyvät aarrelaarista -20% alennuksella. Tarkistathan varastosaldon tuotevaihtoehtojen kohdalta tilatessasi!

Hinta:19.20 €24.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
pink S/M (sopii 160-senttiseen asti), jäljellä 2 paria
nude S/M (sopii 160-senttiseen asti), jäljellä 3 paria

Lisätiedot

Valmistaja: Rumpf
Valmistettu: Italiassa