Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Mondor yhden koon pitkähihainen paitaKanadalaisen Mondorin yhden koon paidat ovat ihanteellisia niin treeniin kuin arkeenkin. Paksusta ja joustavasta mikrokuitusukkahousutrikoosta valmistetut pitkähihaiset paidat suojaavat ja lämmittävät, mutta eivät tee tukalan kuumaa oloa eivätkä hiosta. 

Paita näyttää kehon ääriviivat kauniisti, ja sopii siitä syystä erinomaisesti myös lajeihin, joissa vartalon asennon hahmottaminen on tärkeää (kuten vaikkapa balettiin, joukkuevoimisteluun tai joogaan). Tunnilla ei kehon peittona tarvitse käyttää telttamaisia lämmikkeitä, eikä välttämättä myöskään käyttää aikaa lämmikkeistä kuoriutumiseen.

Yksi koko tekee paidasta erikoisen: se venyy käyttäjän kuin käyttäjän päälle. "Tarvitsisin sen sellaisen paidan, mikä näyttää ihan vauvan paidalta" -pyyntö on kuultu useammankin kerran puodissa. Paita on pakkauksesta tullessaan hyvinkin vauvakokoisen levyinen, joskin pituutta siinä on runsaasti. Paita kuitenkin joustaa joka suuntaan ja istuu kauniisti monen kokoisen ylle.

Materiaalistaan johtuen yhden koon paidan oheen tarvitaan toinenkin kerros vaatetta - body, toppi, tunika tai kietaisupaita. Joustavuus tekee paidasta aavistuksen läpinäkyvän. Ihanasti paita toimii myös talvipakkasilla villapaidan alla aluspaitana. Läpinäkyvyyttä voi upeasti hyväksikäyttää esimerkiksi esiintymisasun osana. Yhdistettynä tunikamekkoon saa nykytanssija väriä ja ääriviivoja teokseensa, ja bodyn kanssa paita sopii vaikkapa itämaisen tanssin gaalaan.

 

Hinta:31.90 €

Vaihtoehdot

Tuote
Sininen
Flamingonpunainen