Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Guardog yhden koon luistinsuojatKanadalaisen Guardogin yhden koon luistinsuojat löytyvät myös Tanssiinan valikoimista. Suojat sopivat sekä kauno- että taitoluistimille, ja myös hokkareille. Suojien pituus määriytyy luistimen terän pituuden mukaan, ja teräsuojien osat katkaistaan kullekin luistinparille sopiviksi ennen suojien kasaamista. Yksillä suojilla pärjää kasvavan jalan kanssa useamman koon yli, sillä suojat venyvät keskeltä.

Suojien kaksiosaisuus mahdollistaa myös väriyhdistelmät - kahdesta erivärisestä parista saa yhdisteltyä hauskasti kaksiväriset suojat. Luistinsuojien etu- ja takaosan välille tulee osat yhdistävä vieteri, joka mahdollistaa suojien napakan paikoillaanpysymisen ja helpon päällelaittamisen ja poisottamisen.

Tanssiinasta Guardogin suojia löytyy kolmessa eri ihastuttavassa värissä:

*Hopeakimalteinen Glitz - läpinäkyvässä suojassa hopeanvärisiä kimallushiukkasia
*Pinkki Pearlz - pinkit helmiäishohtoiset suojat
*Violetti Gelz - läpinäkyvät violetit suojat
Vaikka pinkit kimallussuojat ovat varmasti enemmän prinsessaiset, ovat hopeaiset ja violetit suojat valittu puodin valikoimiin unisex-tyylinsä vuoksi, ja sopivat mukavasti niillekin, joiden lempiväri ei ole pinkki, sukupuoleen katsomatta.

Suojien mukana saat englanninkieliset kokoamisohjeet suojille. Tanssiinan omat, suomenkieliset ohjeet pääset lataamaan omalle tietokoneellesi puodin tulostettavien tiedostojen osastolta, eli TÄÄLTÄ.

Hinta:19.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
Guardog Glitz hopea
Guardog Pearlz pinkki
Guardog Gelz violetti