Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Teipit ja kieputus

Tästä tuoteryhmästä löydät voimisteluvälineiden ja itämaisen tanssin keppien teippaamiseen tarkoitetut välineet, itse teipit, teippauspalvelun ja kieputusohjeet.

Tuotteita yhteensä 10 kpl
teippikarkkikauppa.png&width=140&height=250

#Teippikarkkikauppa

Tervetuloa Tanssiinan #teippikarkkikauppa:an! Oletko koskaan pohtinut voimisteluvälinettä tai tanssikeppiä teipatessasi, että olisipa ihanaa, kun olisi nyt juuri aavistus jotain tiettyä väriä/kuosia/tekstuuria/pintaa? Sitä ei tarvittaisi paljon, joten kokonaisen teippirullan hankkiminen kuulostaisi..
Hinta: 1.50 €
Vaihtoehdot
photo_24.1.2013_17.20.13.jpeg&width=140&height=250

Pastorelli vanneteippi Diamond

Pastorellin Diamond -vanneteippi tuo voimisteluvälineisiin eloa, syvyyttä, jämäkkyyttä ja pitoa. Vanneteipillä koristelet niin voimisteluvanteet kuin -keilatkin. Myös kotikäytössä olevat hulahulavanteet saavat teippikerroksella aivan uuden elämän (tiedetäämpä myös isistä, jotka käyttävät teippejä kalastusvehkeiden..
Hinta: 7.00 €
Vaihtoehdot
Pastorelli_Laser_KingMagenta.png&width=140&height=250

Pastorelli vanneteippi Laser

Pastorellin Laser-teippi tuo moniuloitteisuutta voimisteluvälineisiin. Laser-teippiä voit käyttää voimisteluvanteisiin, -keiloihin ja -naruihin, sekä nauhakeppeihin. Teippi heijastaa peilipinnalla valoa kahdessa eri värissä, riippuen valon väristä ja suunnasta. Kauempaa katsoen esim. Blue-green -väriä..
Hinta: 14.00 €
Vaihtoehdot
NewVersaillesKansikuva.jpg&width=140&height=250

Pastorelli vanneteippi New Versailles

Pastorellin New Versailles -vanneteippi tuo voimisteluvälineisiin värillisen ja heijastavan peilipinnan. Peiliteipillä koristelet niin voimisteluvanteet kuin -keilatkin, sekä itämaisen tanssin Saidi-kepit. Myös kotikäytössä olevat hulahulavanteet saavat teippikerroksella aivan uuden elämän (tiedetäämpä..
Hinta: 9.00 €
Vaihtoehdot
kuva-105.jpeg&width=140&height=250

Pastorelli vanteen suojateippi

Pastorellin kirkas suojateippi voimisteluvanteille ja -keiloille, sek itämaisen tanssin kepeille.
Teippi suojaa kimallusteipillä koristellut voimisteluvälineet, pidentää välineiden käyttöikää ja tuo tarvittavaa pitoa ja jämäkkyyttä käyttöön. Kirkas suojateippi on riittoisaa, se tulee 33m:n rullassa..
Hinta: 4.50 €
Jaahilevanne-etusivu-jpeg.jpg&width=140&height=250

PDF-ohje: Jäähilevanne

Jäähilekuviointi tuo kahdella värillä dramatiikkaa ja leikittelyä voimisteluvanteeseen. Vanteessa yhdistyvät pehmeä ja löyhä kieputus ja vannetta pitkin putoilevat terävät ja särmikkäät jäähilekuvioinnit. Malli toimii parhaiten kahdella toisistaan selkeästi erottuvalla teippivärillä, ja sen voi helposti..
Hinta: 3.00 €
kirsikankukkavanne-etusivu.jpg&width=140&height=250

PDF-ohje: Kirsikankukkavanne

Kirsikankukkavanteessa yhdistyvät kahdella teipillä teippauksen peruselementit - pohjateippaus ja kuviointi.
Kuvioinnissa käytetään ohutkärkisiä pieniä saksia, ja kuvioinnin leikkaus vaatii aavistuksen kärsivällisyyttä leikkaajaltaan - työ ei ole kuitenkaan lainkaan mahdoton, ja palkitsee tekijänsä..
Hinta: 3.00 €
saidi-perusohje.jpg&width=140&height=250

PDF-ohje: Saidi-kepin peruskieputus

Itämaisen tanssin keppitansseihin tarvittavia välineitä on monenlaisia - suoria, käyriä, ohuita, paksuja - mutta niitä kaikkia yhdistää yksi tekijä: ne kuluvat käytössä. Kulunutta ja rispaantunutta keppiä ei kuitenkaan tarvitse heittää pois, vaan alkuperäisen kieputuksen voi helposti kuoria kepin pinnalta..
Hinta: 3.00 €
photo_10.10.2012_14.50.20.jpeg&width=140&height=250

Voimistelu- ja tanssivälineiden teippaussakset

Pienet ja teräväkärkiset sakset erityisesti voimisteluvälineiden teippaukseen.
Triumphin ihanat, pikkuiset ja kätevästi mukana kulkevat teräväkärkiset askartelu/ompelusakset ovat omiaan voimisteluvälineiden teippaukseen ja koristeluun. Niillä leikkaat yksityiskohtaisesti ja tarkasti pienetkin kuviot..
Hinta: 8.00 €
Vaihtoehdot
yksivariteippaus.png&width=140&height=250

Välineiden teippauspalvelu

Puodin kieputuspalvelu on suunniteltu tanssijoille, voimistelijoille ja heidän vanhemmilleen, joiden aika tai kärsivällisyys eivät riitä voimistelussa tai tanssissa tarvittavan välineen koristeluun. Palvelua käyttävät niin rytmisen- kuin joukkuevoimistelunkin voimistelijat, sekä treeni- että kisavanteen..
Hinta: 15.00 € - 30.00 €
Vaihtoehdot