Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

PDF-ohje: Kirsikankukkavanne

Kirsikankukkavanteessa yhdistyvät kahdella teipillä teippauksen peruselementit - pohjateippaus ja kuviointi.

Kuvioinnissa käytetään ohutkärkisiä pieniä saksia, ja kuvioinnin leikkaus vaatii aavistuksen kärsivällisyyttä leikkaajaltaan - työ ei ole kuitenkaan lainkaan mahdoton, ja palkitsee tekijänsä kauniilla, japanilaisen hennolla ja pehmeällä oksakuvioinnilla. Ohje opastaa tekijäänsä myös luovissa valinnoissa, ja antaa mahdollisuuden niin omalle ajattelulle kuin tarkoille säännöillekin, kullekin tarpeensa mukaan.

Kirsikankukkateippaus sopii tunnelmaltaan monenlaiseen kisapukuun, useissa puvuissa kun käytetään pehmeitä kaaria ja luonnosta lainattuja elementtejä - vaikkapa kukkia ja lehtiä. Värivaihtoehdot ovat tietysti kunkin teippaajan itsensä päätettävissä, ja mielellämme näkisimme myös puodissa, millaisia yhdistelmiä ja toteutuksia olette ohjeella rakentaneet!

Puodissa kirsikankukkavannetta on teipattu monen monella eri väriyhdistelmällä, ja tunnelman vanteessa saakin muuttumaan täysin vaihtamalla värisävyä. Pinkillä pohjalla mustat oksat tuovat mieleen hentoisen pehmeän kevään ja sen ihanasti tuoksuvat kukat, kun taas vaikkapa pohjateipin vaihtaminen violetiksi muistuttaa jo enemmän goottihenkistä rockmeininkiä. Kulta-musta yhdistelmä tuo arvokkaan tunnelman ja kelta-pinkki taas tyttömäisen kepeyden.

Vanteenteippausohjeen saat ladattua tietokoneellesi PDF-tiedostona, ja halutessasi tulostettua paperille. Tilauksesi jälkeen saat latausohjeet sähköpostiisi.

Ohjeesta löytyvät seuraavat osiot:

-Kirsikankukkavanteen historia
-Tarvikeluettelo
-Tarkat ohjeet teippauksesta kuvien kera
-Kieputus taiteenlajina - huomionarvoisia asioita vanteenteippaamisen taidosta 

Hinta:3.00 €