Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

PDF-ohje: Jäähilevanne

Jäähilekuviointi tuo kahdella värillä dramatiikkaa ja leikittelyä voimisteluvanteeseen.

Vanteessa yhdistyvät pehmeä ja löyhä kieputus ja vannetta pitkin putoilevat terävät ja särmikkäät jäähilekuvioinnit. Malli toimii parhaiten kahdella toisistaan selkeästi erottuvalla teippivärillä, ja sen voi helposti yhdistää vaikkapa geometrisesti kuvioituun kisapukuun valitsemalla teippauksen värit pukuun sopiviksi.

Jäähilevanne sopii mainiosti myös aloittelijan ohjeeksi saksilla teippikuvioiden leikkaamiseen, sillä leikattavat kuviot ovat helppoja kolmioita ja pitkää puolen teipin levyistä suikaletta, eikä leikkausvaihe vaadi erityistä saksimistaitoa eikä kärsivällisyyttä. Ohje opastaa myös vanteenteon luovissa haasteissa, ja antaa selkeät toimintaohjeet ja sovellettavat säännöt sommittelulle.

Jäähilevanne toimi vuoden 2013 jouluvanteena Tanssiinassa, ja sai jouluksi ylleen loistavan puna-hopeaisen, dramaattisesti joulunvärisen teippauksen. Mallia on toki teipattu puodissa useammankin värisenä, ja toivoisimmekin näkevämme myös teidän versionne mallista - millaisia väriyhdistelmiä ja toteutuksia malli tuottaa käyttäjillään!

Vanteenteippausohjeen saat ladattua tietokoneellesi PDF-tiedostona, ja halutessasi tulostettua paperille. Tilauksesi jälkeen saat latausohjeet sähköpostiisi.

Hinta:3.00 €