Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Pastorelli vanneteippi LaserPastorellin Laser-teippi tuo moniuloitteisuutta voimisteluvälineisiin. Laser-teippiä voit käyttää voimisteluvanteisiin, -keiloihin ja -naruihin, sekä nauhakeppeihin. Teippi heijastaa peilipinnalla valoa kahdessa eri värissä, riippuen valon väristä ja suunnasta. Kauempaa katsoen esim. Blue-green -väriä käyttäessä voimisteluvanne näyttää osin vihreältä, osin siniseltä, ja liikkeessä värien paikat hieman muuttuvat valon muuttuessa. 

Jokaisessa teippirullassa on 11m teippiä, ja yksi rulla riittää aina yhteen vanteeseen (tai esim. kahteen - kolmeen pariin keiloja). Naruihin ja nauhakeppeihin rullasta riittää runsaasti. 

Teipin tarraosan alla on paperisuojus, samoin kuin New Versailles -peiliteipissä. Teippaa taustapaperillinen teippi välineeseen niin, että leikkaat siitä isoa pintaa tehdessä metrin mittaisia pätkiä ja kuori teippiä pikkuhiljaa teipatessasi. Taustapaperillisesta teipistä on superhelppo leikata myös pieniä kuvioita, lehtiä, kolmioita tai ohutta nauhaa, sillä teipin tarra ei jää suojapaperin vuoksi kiinni saksiin.

Laserteippi on Pastorellin teipeistä kaikista jämäkintä, joten se on helppo teipata ilman kurttuja, mutta jämäkkyydessään se tahtoo kulkea itsensä kanssa enemmän ja enemmän päällekäin suurta pintaa teipatessa, joten käsivarsivoimia ei kannata säästellä tämän teipin kanssa työskennellessä. Tälle teipille saa osoittaa tahdonvoimaansa vapaasti, se pikemminkin pitää napakasta ja voimakkaasta käsittelystä teipatessa. 

Vanteenteippausohjeita löydät PDF-muodossa verkkosivuiltamme,
ja Tanssiinan YouTube-kanavalta perusohjeet vanteen teippaamiselle:
https://youtu.be/GyWOP_seth4
ja suojateippaukselle: 
https://youtu.be/e6OWkkmi9EE
sekä oman ohjeensa Laser-teippien valikoimiselle:
https://youtu.be/xk2gTiA6gNY

Suosittelemme suojateipin käyttöä kaikkien vanneteippien pinnalle, aivan erityisesti, kun teipataan yhtään pienempiä kuvioita, tai epätasaista pintaa (esim. keiloja).

Laserteipit ovat aavistuksen läpinäkyviä (mitä vaaleampi väri, sitä läpinäkyvämpi teippi). Ota tämä huomioon, kun suunnittelet välineiden teippausta. Jos Laser-teipin alle tulee jotain toista väriä/kuviota, se saattaa kuultaa läpi Laserteipin pinnalle hienoisesti.

Kerrassaan kaunis ja kiehtova teippi, mutta vaatii jämäkän otteen teippaajaltaan :)
Hinta:14.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
King Magenta
Blue-Green
Lilac