Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Balettitossut ja -tarvikkeet

Tanssiinan valikoimaan kuuluvat tärkeänä osana balettiin liittyvät tossut ja tossujen tarvikkeet. Kivijalkapuodissa sovitamme ammattitaidolla sekä pehmeät baletin harjoitustossut että kovakärkiset tossut, mutta verkkokaupasta tilaat helposti tutut tossut omalla koolla tarvikkeineen kotiisi.

Tuotteita yhteensä 11 kpl
SatiinibalettitossuJPEG.jpg&width=140&height=250

Bloch baletin satiiniharjoitustossu

Blochin satiinitossu on jokaisen pienen ballerinan unelma; pehmeä, vaaleanpunainen ja kimaltava. 
Tossuissa on kokopohja, mikä sopii hyvin balettia tai satutanssia aloittaville pienokaisille. Nahkainen säämiskä tossun pohjassa pitää huolen, ettei isoissakaan hypyissä liukastu satiiniin. Yhtälailla säämiskä..
Hinta: 23.00 €
Vaihtoehdot
1548.jpeg&width=140&height=250

Bloch Elastorib -satiininauhat

Australialaisen Blochin omat Elastorib -satiininauhat tuovat mukavuutta baletin kärkitossujen käyttöön.
Paketista löydät neljä erillistä nauhaa, kaksi vasempaan ja kaksi oikeaan tossuun. Nauhojen keskellä on kuminauhaosuus, joka lopulliselle paikoilleen asetettuna tulee käyttäjänsä akillesjänteen kohdalle..
Hinta: 8.50 €
Vaihtoehdot
Bloch_Elastosplit_-baletin_harjoitustossut.jpg&width=140&height=250

Bloch Elastosplit baletin harjoitustossu

Blochin Elastosplit -tossut joustavat käyttäjän jalan pituuden mukana, ja sopivat siksi erityisen hyvin kasvavaan jalkaan. Tossuja voi käyttää klassisen baletin lisäksi myös esimerkiksi itämaisessa tanssissa (tossun kanvaspinta on erityisen helposti paitsi värjättävissä, myös koristeltavissa, joten strassaaminen..
Hinta: 30.00 €
Vaihtoehdot
ProArchCanvasJPEG.jpg&width=140&height=250

Bloch Pro Arch Canvas baletin harjoitustossut

Blochin Pro Arch Canvas -balettitossu on kevyt, pehmeä, hengittävä ja ilmava baletin harjoitustossu. 
Pro Arch on rakennettu kevyestä mutta kestävästä canvas-kankaasta ja verkosta, joka antaa jalan hengittää ja tuo keveyttä tossuun. Verkko löytyy tossusta jalan alta, keskiosan kohdalta. Verkko tukee..
Hinta: 25.00 €
Vaihtoehdot
Bloch_Synchrony.jpg&width=140&height=250

Bloch Synchrony baletin harjoitustossu

Blochin Synchrony -balettitossu on tukeva, joustava, jalkaa hyvin peittävä ja eri mallisiin jalkoihin helposti muotoutuva baletin pehmeä harjoitustossu. 
Synchrony on rakennettu joustocanvas-kankaasta ja pehmeästä ja leveästä kuminauhasta. Se istuu monen malliseen jalkaan ja kasvaa myös hieman kasvavan..
Hinta: 30.00 €
Vaihtoehdot
Blochkarkitossupussi.png&width=140&height=250

Bloch tossupussi baletin kärkitossuille

Blochin verkkomateriaalista valmistettu kärkitossujen säilytyspussi pitää tossut tuntien välillä tallessa mutta hyvin tuulettuvina. 
Pussin reunassa on kiristysnauha ja stoppari, jonka avulla tossut eivät pääse karkuun kesken kuljetuksen ja säilytyksen.
Verkkopussissa säilytät kärkitossujen sijasta..
Hinta: 9.00 €
kuva-133.jpeg&width=140&height=250

Lampaanvilla kärkitossuihin

Lampaanvilla toimii baletin kovakärkisissä kärkitossuissa ihanana täsmäpehmikkeenä juuri siellä, missä kaivataan hiukan lisää pehmustusta.
Villaa voi kietaista yksittäisen varpaan ympärille, taittaa varpaiden ja tossun kärjen väliin, tai viikata päkiän reunimmaisen luun päälle oman tossupehmikkeen alle..
Hinta: 2.00 €
3786.jpeg&width=140&height=250

Rumpf kreikkalaissandaalit / opetuskengät

Rumpfin nahkaiset kreikkalaissandaalit sopivat monenlaiseen käyttöön. Ne ovat yhtälailla kotonaan itämaisen tanssin tunnelmissa kuin lavatansseissakin. Myös baletin opetuskenkänä sandaalit tunnetaan. Ehkä hieman yllättävästi sandaalit sopivat täydellisesti myös kanttoreiden urkukengiksi leveän kantansa..
Hinta: 63.00 €
Vaihtoehdot
photo_14.10.2014_17.51.18.jpg&width=140&height=250

Rumpf silikonipehmikkeet kärkitossuihin

Rumpfin silikonipehmikkeet tuovat ihastuttavasti pehmeyttä baletin kärkitossujen käyttöön. Pehmikkeissä varpaiden kohta on paksummin pehmitetty, joten nämä pehmikkeet sopivat erityisesti varpaisiin pehmeyttä kaipaaville, sekä niille, joiden tossut ovat vielä himppusen reilun oloiset kantapään takaa...
Hinta: 26.00 €
Vaihtoehdot
photo_30.6.2012_13.36.56.jpeg&width=140&height=250

Satiininauhat kärkitossuihin

Blochin satiininauhat on värjätty sopimaan tismalleen Blochin omiin kärkitossuihin. Väriltään ovat myös sopivat Grishkon kärkitossujen satiiniin.
Pakkauksessa 2,20m satiininauhaa, joka riittää yhteen pariin kovakärkisiä balettitossuja. Nauhojen pakkaukset ovat kierrätysmateriaalia.
Ohjeet kärkitossujen..
Hinta: 5.00 €
kuva-125.jpeg&width=140&height=250

So'Danca kärkitossuvenyke

So'Dancan pehmoinen venykenauha sopii ensiluokkaisesti kärkitossuihin jalanympäryskuminauhaksi. Leveä ja pehmeä nauha ei pureudu ihoon käytössä, on huomaamattoman näköinen ja joustaa jouheasti.
Nauhaa on paketissa yksiä tossuja varten, 53cm/paketti. Nauhan voi ommella joko tossun sivureunoihin samaan..
Hinta: 2.50 €