Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Bloch Synchrony baletin harjoitustossu

Blochin Synchrony -balettitossu on tukeva, joustava, jalkaa hyvin peittävä ja eri mallisiin jalkoihin helposti muotoutuva baletin pehmeä harjoitustossu. 

Synchrony on rakennettu joustocanvas-kankaasta ja pehmeästä ja leveästä kuminauhasta. Se istuu monen malliseen jalkaan ja kasvaa myös hieman kasvavan jalan mukana jäämättä yhtäkkisesti pieneksi. Tossu on päkiän kohdalta leveydeltään hyvin joustava - se sopii niin kapeaan kuin leveäänkin jalkaan.

Tossun koot kulkevat englantilaisten kengänkokojen mukaan, koosta 2,5 kokoon 7,5, puolikkaiden numeroiden mukaan. Numerokooltaan Sychrony on hyvin pieni - tästä tossusta kannattaa valita siis brittikokoihin tottuneen noin puolta numeroa suurempi tossu kuin tavallisesti (Verrattuna vaikkapa Pro Arch -tossuun). 

Synchrony -tossun ympärillä kulkee leveä kuminauha, joka pitää huolen, että tossu istuu napakasti jalkaa vasten. Kuminauha on mukavan pehmeä eikä sen reuna paina herkempääkään jalkaa. Tossun edessä jalkaterän pinnalla kulkevat samasta kuminauhamateriaalista ristikkäisnauhat. Nauhat on ommeltu paikoilleen molemmista reunoistaan, joten tossut saa saman tien käyttöön ilman ompelua.

Väriltään Synchrony on vaalea puuterinsävyinen pinkki.

Hinta:30.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
Koko 2,5C (=n.32)
Koko 3C (=n.33)
Koko 3,5C (=n.34)
Koko 4C (=n.35)
Koko 4,5C (=n.36)
Koko 5C (=n.37)
Koko 5,5C (n.37,5)
Koko 6C (=n.38)
Koko 6,5C (=n.39)
Koko 7C (=n.40)
Koko 7,5C (=n.40-41)
Koko 8C (=n.41-42)