Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Rumpf kreikkalaissandaalit / opetuskengät

Rumpfin nahkaiset kreikkalaissandaalit sopivat monenlaiseen käyttöön. Ne ovat yhtälailla kotonaan itämaisen tanssin tunnelmissa kuin lavatansseissakin. Myös baletin opetuskenkänä sandaalit tunnetaan. Ehkä hieman yllättävästi sandaalit sopivat täydellisesti myös kanttoreiden urkukengiksi leveän kantansa ja säämiskäpohjansa ansiosta. Ergonomiaa tossu tuo askeleeseen pienellä kannan alla olevalla, kahden sentin korkuisella, korolla. Tossun säämiskäistä pohjaa on aavistus tuettu jalan kaaren ja päkiän alta, mutta sen lattiatuntuma pysyy silti hyvänä ja tossun pohja pehmeänä.

Saksalaisen Rumpfin sandaalit valmistetaan etelä-italialaisessa Leccen maakunnassa. Puodille on ollut ilo ja kunnia löytää valmistaja, joka pystyy seisomaan tuottajiensa takana ja avoimesti kertomaan tuotteidensa alkuperän.

Tossuja löytyy puodista koosta 36 kokoon 42. Kokoluokitus tossuissa on aavistuksen reilu (esim. Anne-emon omaan 35-36-kokoiseen tassuun 36-koko oli reilusti villasukan mentävä).

Tossun hoidossa voi halutessaan käyttää väritöntä tai mustaa nahkakenkälankkia, sekä säämiskäpohjaan teräsharjaa. Säämiskäpohjaiset tossut ovat aina sisäkäyttötossuja.

Muistathan myös ryhmätilausmahdollisuutemme - kun tilaat ryhmällesi vähintään kuusi paria tossuja, saa koko ryhmä tossuistaan -15% alennuksen. Tiedustele puodista tarvittaessa sovitustossuja!

Hinta:63.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
Koko 36 (reilu koko, vastaa noin kokoa 37)
Koko 37 (reilu koko, vastaa noin kokoa 38)
Koko 38 (reilu koko, vastaa noin kokoa 39)
Koko 39 (reilu koko, vastaa noin kokoa 40)
Koko 40 (reilu koko, vastaa noin kokoa 41)
Koko 41 (reilu koko, vastaa noin kokoa 42)
Koko 42 (reilu koko, vastaa noin kokoa 43)