Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Bloch baletin satiiniharjoitustossu

Blochin satiinitossu on jokaisen pienen ballerinan unelma; pehmeä, vaaleanpunainen ja kimaltava. 

Tossuissa on kokopohja, mikä sopii hyvin balettia tai satutanssia aloittaville pienokaisille. Nahkainen säämiskä tossun pohjassa pitää huolen, ettei isoissakaan hypyissä liukastu satiiniin. Yhtälailla säämiskä toimii pirueteissa ja harjauksissa juuri sopivasti luistamalla. Tossun ympärysnauhalla tossunsuun saa kiristettyä juuri sopivalle kohdalle jalkaa vasten, ja paikalleen ommeltava kuminauha pitää huolen, että tossu pysyy kunnolla jalassa koko tunnin. Kuminauhat ovat tossupussissa irrallaan, ja ne ommellaan kullekin tanssijalle juuri oikealle kohdalle, mieluiten käsin.

Koot tossuissa kulkevat puolinumeroittain brittikokojen mukaan, koosta 7,5 (n. koko 23,5) kokoon 1,5 (n. koko 32). 

Kasvavalla lapsella tossu on sopiva, kun varpailla käydessä pysyy vielä hyvin tasapainossa. Jos tossut ovat liian pienet, menevät varpaat kurttuun varpaille noustessa, ja tasapainoilu on vaikeaa. Kun jalan ojentaa tikkusuoraksi eteen varpaankärkiä myöten, saa kantapään takaa nipistää sentin-puolitoista, jotta tossuun jää sopivasti kasvuvaraa. Ja kun nilkan taittaa ihan koukkuun asti, saa tilaa kannan takana olla puolisen senttiä. Aikuisella ei toki tarvitse jäädä näin paljoa tilaa tossuun, mutta pieniä tanssijoita harmittaisi, jos tossut jäisivät heti ostettua pieniksi.

Kotikäyttöön voi ballerinoille hankkia tossuihin myös pitkät satiininauhat, jotka kiedotaan nilkan ympäri. Tanssitunneille näitä ei kuitenkaan suositella, sillä pitkät nauhat kuuluvat ensisijaisesti kärkitossuihin, ja pienillä ihmisillä varsinkin pitkät nauhat aukeaisivat helposti tunnin tiimellyksessä ja saattaisivat aiheuttaa vaaratilanteita.Hinta:23.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
Satiinitossut, koko 8 (n. koko 24)
Satiinitossut, koko 8,5 (n. koko 24,5-25)
Satiinitossut, koko 9 (n. koko 25,5)
Satiinitossut, koko 9,5 (n. koko 26)
Satiinitossut, koko 10 (n. koko 26,5-27)
Satiinitossut, koko 10,5 (n. koko 27,5)
Satiinitossut, koko 11 (n. koko 28)
Satiinitossut, koko 11,5 (n.koko 28,5)
Satiinitossut, koko 12 (n. koko 29-29,5)
Satiinitossut, koko 12,5 (n. koko 30) tilap.loppu
Satiinitossut, koko 13 (n. koko 30,5)
Satiinitossut, koko 13,5 (n. koko 31)
Satiinitossut, koko 1 (n. koko 31,5)
Satiinitossut, koko 1,5 (n. koko 32)
Satiinitossut, koko 7,5 (n. koko 23,5)