Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Voimisteluvälineet

Voimisteluvälineistä löydät FIG-hyväksytyt ja laadukkaat italialaisen Pastorellin voimisteluvälineet niin rytmiseen- kuin joukkuevoimisteluun, sekä puodin oman tuotannon Pink*Pixie- tuotteet teippauspalvelusta välinepusseihin.

Tuotteita yhteensä 13 kpl
teippikarkkikauppa.png&width=140&height=250

#Teippikarkkikauppa

Tervetuloa Tanssiinan #teippikarkkikauppa:an! Oletko koskaan pohtinut voimisteluvälinettä tai tanssikeppiä teipatessasi, että olisipa ihanaa, kun olisi nyt juuri aavistus jotain tiettyä väriä/kuosia/tekstuuria/pintaa? Sitä ei tarvittaisi paljon, joten kokonaisen teippirullan hankkiminen kuulostaisi..
Hinta: 1.50 €
Vaihtoehdot
KimallusnaruHotPink.jpg&width=140&height=250

Pastorelli kimaltava voimistelunaru New Orleans

Pastorellin hopeakimaltavat voimistelunarut sopivat niin kilpavoimistelijoille kuin kesäisiin pihatreeneihinkin. Narut ovat FIG-hyväksyttyjä, napakoita, tukevia ja kestäviä. Materiaali ja punos näissä kimaltavissa on sama kuin yksivärisissä New Orleans -naruissa - ovat siis ihanasti jämäkät käyttää ja..
Hinta: 32.00 €
Vaihtoehdot
photo_31.5.2013_14.58.04.jpg&width=140&height=250

Pastorelli muovi- tai kumikeilat 41cm

Italialaisen Pastorellin 41-senttiset voimistelukeilat sopivat useimmille voimistelijoille pienistä aikuisiin. Keilat ovat FIG-hyväksyttyjä, eli ne sopivat kilpavoimisteluun. (Pisimmille aikuisen pituisille suosittelemme jo pidempää keilapituutta, mutta 41-senttinen istuu hyvin suurimmalle osalle voimistelijoista..
Hinta: 21.00 € - 45.00 €
Vaihtoehdot
photo_3.8.2013_15.03.33.jpg&width=140&height=250

Pastorelli pallonhoitoliina

Pastorellin ihanan pehmeä mikrokuituinen hoitoliina rytmisen- ja joukkuevoimistelun pallojen huoltoon. Hoitoliinan avulla palloista voi poistaa lian, pölyn, rasvan ja liian liukkauden, ja pallon pinta saa takaisin sileän ja hyvin tartuttavan pintansa. Liinassa on kuva voimistelijasta pallon kanssa.
Hoitoliinalla..
Hinta: 13.00 €
photo_3.8.2013_15.38.23.jpg&width=140&height=250

Pastorelli Sydney-vanne

Pastorellin jämäkät Sydney-vanteet ovat FIG-hyväksyttyjä, eli ovat suunnitellut kilpavoimistelukäyttöön. Vanteita saa kahden kokoisena, käyttäjänsä koosta riippuen, 80- tai 90-senttisenä (=vanteen sisäkorkeus). Sydney-vanteet ovat luonnoltaan napakoita, mikä tekee niiden käytöstä helppoa - vanne palaa..
Hinta: 24.00 €
Vannepussit.png&width=140&height=250

Pastorelli vannepussi

Pastorellin vanteensäilytyspussissa voit kantaa yhdestä kolmeen voimistelu- tai sirkusvannetta yhtä aikaa. Vanteet voivat olla kooltaan 70-90-senttisiä.  Vannepussin kanssa vanne pysyy paremmin puhtaana ja naarmuttomana säilytyksessä ja kuljetettaessa sitä treeni- ja kisapaikoille. Samalla vanne pysyy..
Hinta: 22.00 €
Vaihtoehdot
photo_24.1.2013_17.20.13.jpeg&width=140&height=250

Pastorelli vanneteippi Diamond

Pastorellin Diamond -vanneteippi tuo voimisteluvälineisiin eloa, syvyyttä, jämäkkyyttä ja pitoa. Vanneteipillä koristelet niin voimisteluvanteet kuin -keilatkin. Myös kotikäytössä olevat hulahulavanteet saavat teippikerroksella aivan uuden elämän (tiedetäämpä myös isistä, jotka käyttävät teippejä kalastusvehkeiden..
Hinta: 7.00 €
Vaihtoehdot
NewVersaillesKansikuva.jpg&width=140&height=250

Pastorelli vanneteippi New Versailles

Pastorellin New Versailles -vanneteippi tuo voimisteluvälineisiin värillisen ja heijastavan peilipinnan. Peiliteipillä koristelet niin voimisteluvanteet kuin -keilatkin, sekä itämaisen tanssin Saidi-kepit. Myös kotikäytössä olevat hulahulavanteet saavat teippikerroksella aivan uuden elämän (tiedetäämpä..
Hinta: 9.00 €
Vaihtoehdot
kuva-105.jpeg&width=140&height=250

Pastorelli vanteen suojateippi

Pastorellin kirkas suojateippi voimisteluvanteille ja -keiloille, sek itämaisen tanssin kepeille.
Teippi suojaa kimallusteipillä koristellut voimisteluvälineet, pidentää välineiden käyttöikää ja tuo tarvittavaa pitoa ja jämäkkyyttä käyttöön. Kirkas suojateippi on riittoisaa, se tulee 33m:n rullassa..
Hinta: 4.50 €
HotPinkNaru.jpg&width=140&height=250

Pastorelli voimistelunaru New Orleans

FIG-hyväksytyt Pastorellin voimistelunarut sopivat niin kilpavoimistelijoille kuin kesäisiin pihaleikkeihinkin. Narut sopivat ihanasti synttärisankarille liikunnalliseksi lahjaksi, kesämökin pitkäikäiseksi ja kestäväksi suursuosikiksi, luistelijoille alkulämmittelyvälineeksi, ja tietysti voimistelijoille..
Hinta: 20.00 €
Vaihtoehdot
OranssiPallo.jpg&width=140&height=250

Pastorelli voimistelupallo New Generation

Italialaisen Pastorellin New Generation -pallot ovat kisakokoisia, halkaisijaltaan 18-senttisiä ja FIG:in hyväksymiä, 405-grammaisia palloja.
Pastorellin pallojen pinnasta saa hyvän ja napakan otteen. Kumi, josta pallot on tehty, on hyvin pehmeää. Pehmeä materiaali pitää huolen siitä, että pallo ponnaa..
Hinta: 35.00 €
Vaihtoehdot
photo_10.10.2012_14.50.20.jpeg&width=140&height=250

Voimistelu- ja tanssivälineiden teippaussakset

Pienet ja teräväkärkiset sakset erityisesti voimisteluvälineiden teippaukseen.
Triumphin ihanat, pikkuiset ja kätevästi mukana kulkevat teräväkärkiset askartelu/ompelusakset ovat omiaan voimisteluvälineiden teippaukseen ja koristeluun. Niillä leikkaat yksityiskohtaisesti ja tarkasti pienetkin kuviot..
Hinta: 8.00 €
Vaihtoehdot
yksivariteippaus.png&width=140&height=250

Välineiden teippauspalvelu

Puodin kieputuspalvelu on suunniteltu tanssijoille, voimistelijoille ja heidän vanhemmilleen, joiden aika tai kärsivällisyys eivät riitä voimistelussa tai tanssissa tarvittavan välineen koristeluun. Palvelua käyttävät niin rytmisen- kuin joukkuevoimistelunkin voimistelijat, sekä treeni- että kisavanteen..
Hinta: 15.00 € - 30.00 €
Vaihtoehdot