Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

#Teippikarkkikauppa



Tervetuloa Tanssiinan #teippikarkkikauppa:an!

Oletko koskaan pohtinut voimisteluvälinettä tai tanssikeppiä teipatessasi, että olisipa ihanaa, kun olisi nyt juuri aavistus jotain tiettyä väriä/kuosia/tekstuuria/pintaa? Sitä ei tarvittaisi paljon, joten kokonaisen teippirullan hankkiminen kuulostaisi hieman liioittelulta, mutta tarvittaisi kuitenkin, juuri sen verran, että saisi lopputuloksesta täydellisen. 

Eipä hätääkään - #teippikarkkikauppa saapuu apuun! Tarjolla on mahtava valikoima välineteippaukseen suunniteltuja, paperipohjaisia teippejä, joita voit hankkia metreittäin.
Paperitausta teipissä mahdollistaa pienten kuvioiden helpon ja tarkan leikkauksen, ja määrämittaisena saat teippiä juuri sen verran kuin tarvitset.

Emo-Annen lapsuudessa karkkipäivän irtokarkit hankittiin myös tällä tavoin - kioskeissa oli purkeittain erilaisia teippejä (oho!) karkkeja ja purkit olivat numeroitu. Viikkorahalla sai sitten käydä kioskilla ja hankkia "markalla numero kakkosta, kaksi kappaletta vitosta ja kolmella markalla neljäätoista". Muistatteko? #teippikarkkikauppa toimii nyt hieman samalla tavalla - karkit ovat vaihtuneet terveellisemmiksi teipeiksi, ja numerot nimiksi, mutta värikylläisyys, bling ja valinnanvaikeus ovat kohdillaan, ja teippikirjastoaan pääsee kartuttamaan aivan valtavan ihanasti ja kätevästi vaikkapa metri kerrallaan.

Fyysisesti #teippikarkkikauppa löytyy Tanssiinan kivijalasta, ja nappaamme sen mukaan myös voimistelu- ja itämaisen tanssin tapahtumiin, joten reissupuodista saat kaupan valikoiman myös hypisteltäväksi. Mutta näin virtuaalisesti pääset tilaamaan #teippikarkkikaupan antimia täältä Tanssiinan verkkokaupasta. 

Teipit ovat hinnaltaan 1,50€/1m. Jos tilaat useamman metrin samaa teippiä, kirjoita tilauksen lisätietoihin jos haluat saman värisen teipin yhtenä palana. Lähtökohtaisesti teipit ovat pituudeltaan 1m pituisia ja ne on rullattu valmiiksi rulliksi.

Tervetuloa siis mukaan #teippikarkkikauppa:an!
Muistathan jakaa karkkikauppalöytösi ja -tuunauksesi myös sosiaalisessa mediassa, täällä mielellään nähtäisi teidän luomuksianne ja suunnitelmia (hashtaghan teillä on jo valmiina!).

Hinta:1.50 €

Vaihtoehdot

Tuote
Red Sasaki 1m
Violet Versailles 1m
Fuchsia Versailles 1m
Sky Blue Versailles 1m
Lilac Versailles 1m
Bronze Versailles 1m
Red Versailles 1m
Rosa Versailles 1m
Gold Crackle 1m
Pink Crackle 1m
Silver Crackle 1m
Blue Crackle 1m
Fluo Pink Moon 1m
Fluo Green Moon 1m
Fluo Yellow Moon 1m
Black Moon 1m
Celeste Moon 1m
White Moon 1m
King Magenta Laser 1m
Blue Green Laser 1m
Pink Yellow Laser 1m
L.Sapphire Galaxy 1m (jäljellä 3 palaa)
Strawberry Galaxy 1m
Sky Blue Galaxy 1m
Silver Galaxy 1m
Golden Sphere 1m
Lilac Laser 1m