Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Pastorelli voimistelupallo New GenerationItalialaisen Pastorellin New Generation -pallot ovat kisakokoisia, halkaisijaltaan 18-senttisiä ja FIG:in hyväksymiä, 405-grammaisia palloja.

Pastorellin pallojen pinnasta saa hyvän ja napakan otteen. Kumi, josta pallot on tehty, on hyvin pehmeää. Pehmeä materiaali pitää huolen siitä, että pallo ponnaa pienimmästäkin sysäyksestä, jolloin sen käyttö on mahdollisimman vähän ylimääräistä voimaa vaativaa. Pallon muoto on suunniteltu niin, ettei palloa vierittäessä ja heittäessä muodostu ylimääräistä tärinää, joka vaikuttaisi pallon liikkeeseen.

Suosittelemme pehmeälle pallolle suojapussia ja/tai treenikassia, joka on tehty vaaleasta, värjäämättömästä materiaalista. Huokoinen kumi imee itseensä helposti säilytyksessä väriä ympäröivistä väriäpäästävistä materiaaleista. 

Pidä palloa vain sisäkäytössä - pihalla se naarmuuntuu helposti hiekasta ja asfaltista.

Pallon puhdistamiseen riittää lämmin vesi ja mikrokuituliina. Saippuaa emme pallon pintaan suosittele. 

Palloa voi täyttää tai tyhjentää tarvittaessa esim. jalka- tai koripalloille sopivalla pallopumpulla. Pumppua käyttäessäsi suosittelemme sekä pallossa olevan venttiilin kolon että pumpun pään kostutusta vedellä.

Hyvällä huollolla ja säilytyksellä pallo on ihanteellinen ja pitkäaikainen ystävä.

Ryhmälle tai joukkueelle palloja tilatessa tehdään palloista uusi tilaus suoraan valmistajalle. Näin kaikki ryhmälle tulevat pallot ovat varmasti samasta värjäyserästä ja identtiset. Valmistajan toimitusaika on normaalisti kahden-kolmen viikon paikkeilla.

Hinta:35.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
Oranssi
Vadelma
Violetti
Kulta (helmiäispallo)
Vedenturkoosi (helmiäispallo)
Musta
Limenvihreä