Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Pastorelli muovi- tai kumikeilat 41cmItalialaisen Pastorellin 41-senttiset voimistelukeilat sopivat useimmille voimistelijoille pienistä aikuisiin. Keilat ovat FIG-hyväksyttyjä, eli ne sopivat kilpavoimisteluun. (Pisimmille aikuisen pituisille suosittelemme jo pidempää keilapituutta, mutta 41-senttinen istuu hyvin suurimmalle osalle voimistelijoista.)

Puodista löytyy keiloja viidessä ihastuttavassa värissä - ja teipeillä koristelemalla keiloista saa toki minkäväriset haluaa! Pastorellin värit keiloille ovat musta, valkoinen, pinkki, vaalea turkoosi ja violetti. Materiaaleja keiloissa on kaksi - voit valita käyttöösi joko muovikeilat tai kumikeilat.

Muovikeilat ovat edullinen ja hyvä vaihtoehto voimistelijalle, joka käyttää keiloja pääasiassa treenipaikalla ja ulkona. Muovikeilojen teippaaminen on myös helppoa liukkaamman ja kovemman materiaalin ansiosta. Kovempi materiaali toki kopsahtaa kovemmin niin parkettiin kuin päähänkin. Muovikeiloja ei myöskään voi yhdistää päistään toisiinsa. 

Kumikeilat ovat materiaaliltaan pehmeämmät, ja niiden käyttömukavuus on ehdoton. Niitä on turvallista heittää myös sisällä kotiparketilla tai laminaatilla, ja kopsahtaessaan eivät satu niin kovasti päähänkään. Kumikeilat voi yhdistää toisiinsa painamalla nuppipään toisen keilan alaosan koloseen tiukasti. Kumikeilojen teippaamisessa suosittelemme tarkkaavaisuutta - joustava ja mattapintainen materiaali vaatii aina tarkkaavaisen suojateippauksen kimallusvärikerroksen päälle.

Pastorellin keiloja löytää yksittäisinä pareina aina puodista. Ryhmätilauksia varten joukkueille keilat tilataan valmistajalta aina erikseen, jotta koko ryhmä saa keilat samasta värjäyserästä ja mahdollisimman identtisinä. Otathan ryhmätilauksista yhteyttä suoraan puotiin!

Keilojen korkeus on 41cm ja paino 152g/pari.

Puodin pikatreeneissä pääset tutustumaan muovi- ja kumikeiloihin oheisen YouTube-linkin opastamana. Ota tekniikka haltuun itsellesi sopivilla keiloilla!
https://youtu.be/GbWEiUGGCiU

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Pastorelli muovikeilat musta21.00 €
Pastorelli muovikeilat valkoinen21.00 €
Pastorelli muovikeilat pinkki21.00 €
Pastorelli muovikeilat vaalea turkoosi21.00 €
Pastorelli muovikeilat violetti21.00 €
Pastorelli kumikeilat musta45.00 €
Pastorelli kumikeilat valkoinen45.00 €
Pastorelli kumikeilat pinkki45.00 €
Pastorelli kumikeilat vaalea turkoosi45.00 €
Pastorelli kumikeilat violetti45.00 €