Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Välineiden teippauspalveluPuodin kieputuspalvelu on suunniteltu tanssijoille, voimistelijoille ja heidän vanhemmilleen, joiden aika tai kärsivällisyys eivät riitä voimistelussa tai tanssissa tarvittavan välineen koristeluun. Palvelua käyttävät niin rytmisen- kuin joukkuevoimistelunkin voimistelijat, sekä treeni- että kisavanteen, kuin myös keilojen teippaukseen.
Kieputuspalvelu sopii myös itämaisen tanssin Saidi -kepeille. 

Tanssiinassa teippauksen voi valita joko yksiväriseksi tai moniväriseksi. Kumpikin teippausvaihtoehto pitää sisällään välineen suojateippauksen, sillä suojateipin kanssa välineestä saa mahdollisimman pitkäikäisen.

Teipeiksi voi puodista hankkia Pastorellin peiliteippejä ja Diamond -teippejä. Suojateippiä puodista saa myös. Jos kotoa löytyy valmiiksi teippausmateriaaleja, ne saa toki tuoda myös mukanaan vannetta teipattavaksi tuodessaan.

Voit tuoda välineesi - kepin, keilat tai vanteen teipattavaksi niin, että suunnittelemme yhdessä minkälainen suunnitelma käyttäjälleen sopisi parhaiten, tai voit tuoda oman koristelusuunnitelman mukanasi. Suunnittelemisessa voi ottaa avuksi vaikkapa kisamusiikin tai kilpapuvun ja teippaus voidaan rakentaa niiden ympärille.

Olemme pahoillamme viereisen kuvagallerian minipienistä kuvista. Kuvan koko johtuu uuden palveluntarjoajamme latausvirheestä. Lataamme gallerian kuvat uudelleen piakkoin, sitten pääsette taas paremmin tutustumaan puodissa jo teipattuihin yksilöihin ja hakemaan niistä inspiraatiota :)

Puodin reissatessa turneella tai kisamatkoilla, voit etukäteen sopimalla tuoda välineesi teipattavaksi myös Tanssiinan reissupuotiin.

Toimitusaika teipattavista välineistä sovitaan tapauskohtaisesti, ja on kiireimmillään yhden-kahden vuorokauden pituinen (suunnitelmasta ja välineestä riippuen). 

Teippauspalveluhinnasto on voimassa heinäkuun 2016 loppuun saakka. Elokuussa luvassa on uusia tuulia ja helpommin hahmotettava palvelu teippausta varten. Tämän viikon loppuun mennessä varatut teippaukset saa siis vielä tällä vanhalla hinnalla.

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Yksivärisen välineen teippaus (sis. suojateippauksen)15.00 €
Monivärisen välineen teippaus (sis. suojateippauksen)25.00 €