Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Pastorelli Sydney-vannePastorellin jämäkät Sydney-vanteet ovat FIG-hyväksyttyjä, eli ovat suunnitellut kilpavoimistelukäyttöön. Vanteita saa kahden kokoisena, käyttäjänsä koosta riippuen, 80- tai 90-senttisenä (=vanteen sisäkorkeus). Sydney-vanteet ovat luonnoltaan napakoita, mikä tekee niiden käytöstä helppoa - vanne palaa aina käyttäjälleen varmasti, eikä vaapu omille teilleen. Jämäkkä vanne vahvistaa myös käyttäjänsä lihaskuntoa kevyttä ja hötteröä vannetta tehokkaammin.

Puodin YouTube-kanavalta löydät vertailua Pastorellin eri vannemateriaalien välillä. Klikkaa tänne katsoaksesi videon: https://youtu.be/hw_j60t9bRs

Pastorellin vanteet ovat täysvalkoisia ja mattapintaisia, ja niiden koristelussa on vain mielikuvitus rajana. Tanssiinan valikoimista löytyvät vanneteipit sopivat erinomaisesti voimisteluvanteiden koristeluun, antaen vanteelle syvyyttä, pitoa, ja selkeät rajapinnat.
Mielikuvituksen tai ajan puuttuessa, voi Tanssiinasta varata myös ajan vanteen teippaukseen, vaikkapa kisapukuun sovitettuna.

Vanne sopii voimistelun lisäksi mainiosti myös kotikäyttöön, syntymäpäivälahjaksi perusliikuntaa varten, tai mökille kesähauskuutukseksi. Vanteen kanssa voi aina harjoituttaa liikkumisen lisäksi myös luovuuttaan koristeluteippauksen merkeissä. 

Voimisteluvanne kannattaa säilyttää kotosalla esim. nostamalla se roikkumaan naulakkoon tai sujauttamalla sängyn alle lattialle. Tällöin vanne ei pääse menettämään pyöreyttään ja säilyy pitkäikäisenä liikuntakumppanina. Liikkuessa vaikkapa kotoa treenipaikalle tai kisoihin vanne on syytä suojata säilytyspussin avulla.

Ryhmätilausalennus koskee myös vannetilauksia. Ryhmätilaukset tilataan aina erikseen valmistajalta, jotta saadaan varmasti yhteneväiset ja samasta valmistuserästä olevat vanteet koko joukkueelle.

Vanteiden postitus hoituu Matkahuollon kautta lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen. Posti/Itella ei ota vanteita kuljetettavakseen niiden suuren koon vuoksi. Vanteiden kuljetuksen toimituskulut löydät nettisivujemme ylälaidan "toimituskulut"-osiosta. Toki vanteet voi myös noutaa puodista/reissupuodista!

Hinta:24.00 €