Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Pastorelli voimistelunaru New OrleansFIG-hyväksytyt Pastorellin voimistelunarut sopivat niin kilpavoimistelijoille kuin kesäisiin pihaleikkeihinkin. Narut sopivat ihanasti synttärisankarille liikunnalliseksi lahjaksi, kesämökin pitkäikäiseksi ja kestäväksi suursuosikiksi, luistelijoille alkulämmittelyvälineeksi, ja tietysti voimistelijoille syyskauden välinekisoihin sekä perustreeneihin. Myös jooga- ja pilatestuntien kävijät voivat hyötyä narunkäytöstä kokeillessaan uusia asanoita ja liikkeitä, joihin oma venyvyys ei vielä ihan riitä.

Narun pituus on standardi 3m, mutta kullekin käyttäjälle naru on lyhennettävissä sopivan pituiseksi. 

Kuvalliset narunlyhennysohjeet löydät puodin blogista:
http://www.tanssiina.fi/blogi/2015/10/09/3746/?page2

Puodin värivalikoima on ihanan sateenkaarenkirjavainen, ja kattaa koko Pastorellin jämäkämmän narumateriaalin väriskaalan. Punos tässä mallissa on ihanan tiukkaa, mikä tekee narusta helpommin hallittavan.

Ryhmätilausalennus koskee myös hyppynaruja! Ryhmille tilaamme narut aina erikseen valmistajalta, jotta saamme varmasti saman sävyiset narut koko joukkueelle kerralla. Ryhmätilausten toimitusaika on normaalisti noin kahden-kolmen viikon paikkeilla. Varmista toimitusaika vielä puodista tilatessasi.

Hinta:20.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
Hot Pink
Vadelma
Tumma Turkoosi
Valkoinen
Joulunpunainen
Neonoranssi
Neonkeltainen
Musta
Koralli
Laventeli
Violetti
Limenvihreä