Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Itämainen tanssi

Itämaisen tanssin harrastajille Tanssiina tarjoaa ensisijaisesti laadukkaat, kestävät ja ergonomiset jalkineet harrastuksen moninaisiin tarpeisiin. Puodin valikoimasta löydät myös saidikeppien koristelemiseen tarkoitetut teipit sekä ohjeet, ja pienen valikoiman perushuiveja.

Tuotteita yhteensä 20 kpl
teippikarkkikauppa.png&width=140&height=250

#Teippikarkkikauppa

Tervetuloa Tanssiinan #teippikarkkikauppa:an! Oletko koskaan pohtinut voimisteluvälinettä tai tanssikeppiä teipatessasi, että olisipa ihanaa, kun olisi nyt juuri aavistus jotain tiettyä väriä/kuosia/tekstuuria/pintaa? Sitä ei tarvittaisi paljon, joten kokonaisen teippirullan hankkiminen kuulostaisi..
Hinta: 1.50 €
Vaihtoehdot
5511.jpeg&width=140&height=250

Bleyer kulta- ja hopeatossut

Saksalaisen Bleyerin kulta- ja hopeatossut itämaiseen tanssiin ja perusvoimisteluun. Säämiskäpohjaiset tossut pitävät hyvin liukkaallakin lattialla mutta sallivat käännökset ja pyörähdykset ilman polven ja nilkan ergonomiasta luopumista.
Tossujen pinnassa jalkaterän keskellä on tossua muotoileva sauma..
Hinta: 25.00 €
Vaihtoehdot
6310.jpeg&width=140&height=250

Bleyer paljettitossut

Saksalaisen Bleyerin helmi- ja paljettikoristellut pehmeät tossut sopivat itämaiseen tanssiin harjoitus- ja esiintymistossuiksi. Tossuja on saatavilla hopeisina hopeanvärisillä koristeilla ja kultaisina kullanvärisillä koristeilla.
Tossujen pohja on pehmeää säämiskänahkaa, joka luistaa sopivasti pyörähdyksiä..
Hinta: 46.00 €
Vaihtoehdot
Bloch_Elastosplit_-baletin_harjoitustossut.jpg&width=140&height=250

Bloch Elastosplit baletin harjoitustossu

Blochin Elastosplit -tossut joustavat käyttäjän jalan pituuden mukana, ja sopivat siksi erityisen hyvin kasvavaan jalkaan. Tossuja voi käyttää klassisen baletin lisäksi myös esimerkiksi itämaisessa tanssissa (tossun kanvaspinta on erityisen helposti paitsi värjättävissä, myös koristeltavissa, joten strassaaminen..
Hinta: 30.00 €
Vaihtoehdot
ProArchCanvasJPEG.jpg&width=140&height=250

Bloch Pro Arch Canvas baletin harjoitustossut

Blochin Pro Arch Canvas -balettitossu on kevyt, pehmeä, hengittävä ja ilmava baletin harjoitustossu. 
Pro Arch on rakennettu kevyestä mutta kestävästä canvas-kankaasta ja verkosta, joka antaa jalan hengittää ja tuo keveyttä tossuun. Verkko löytyy tossusta jalan alta, keskiosan kohdalta. Verkko tukee..
Hinta: 25.00 €
Vaihtoehdot
Bloch_Synchrony.jpg&width=140&height=250

Bloch Synchrony baletin harjoitustossu

Blochin Synchrony -balettitossu on tukeva, joustava, jalkaa hyvin peittävä ja eri mallisiin jalkoihin helposti muotoutuva baletin pehmeä harjoitustossu. 
Synchrony on rakennettu joustocanvas-kankaasta ja pehmeästä ja leveästä kuminauhasta. Se istuu monen malliseen jalkaan ja kasvaa myös hieman kasvavan..
Hinta: 30.00 €
Vaihtoehdot
puntera-guante.jpg&width=140&height=250

Dvillena Guante-päkiätossut

Espanjalaisen Dvillenan mahtavan pehmeät Elite-sarjan päkiätossut ovat mallia Guante. Guantet ovat kokonaan Microelastic-keinokuitua (= ihanan pehmeää keinomokkaa) ja sopivat vaativaan voimisteluun niin rytmisen- kuin joukkuevoimistelunkin puolelle. Tanssiinasta Dvillenan tossuja menee eniten kilpasarjoissa..
Hinta: 28.00 €
Vaihtoehdot
KimallussaarystimetValkoinen&width=140&height=250

Intermezzo kimallussäärystimet

Intermezzon kimallussäärystimet pitävät paitsi nilkat lämpiminä, myös mielen pirteänä. Akryylisäärystimien peruslangan mukaan on neulottu hopeakimaltavaista lankaa, joka saa säärystimet välkkymään ihanasti. Säärystimet ovat yhden koon, eli sopivat kaikille taaperoista aikuisiin. Pituus säärystimissä..
Hinta: 11.90 €
Vaihtoehdot
photo_1.4.2014_16.37.36.jpg&width=140&height=250

Kolmion muotoinen helmihuivi

Helmin koristeltu kolmiohuivi itämaiseen tanssiin, lattareihin, zumbaan tai kilpatanssitreeniin.
Huivin voit kietaista lantiolle tanssitunnin ajaksi, päähän päivänä, jolloin tukka ei suostu yhteistyöhön tai aurinko porottaa, tai kaulaan tai harteille juhlan kunniaksi. Sifonki suojaa, muttei tunnu kuumalta..
Hinta: 30.00 €
Vaihtoehdot
photo_19.12.2013_16.52.00_1.jpg&width=140&height=250

Papillon säärystimet 40cm

Hollantilaisen Papillonin 40-senttiset säärystimet ovat todelliset jokapaikan yhden koon asusteet. Pienimmillä käyttäjillä säärystimet riittävät suorina puoleen reiteen, aikuisilla polvipituisiksi. Nilkkaan rypytettyinä ne sopivat niin balettitunnille kuin lenkillekin, pienimmistä aina aikuisiin asti..
Hinta: 9.90 €
Vaihtoehdot
photo_16.4.2014_15.45.06.jpg&width=140&height=250

Pastorelli sukkatossut

Italialaisen Pastorellin sukkatossut ovat ihanan ihastuttavaisen pehmeät kilpavoimistelukäyttöön suunnitellut sukkatossut. Puotiin Pastorelli on päätynyt myös sukkatossujen merkiksi sen vähemmän nyppyyntymisen, luonnonkuituisen, hengittävän materiaalin ja hyvän istuvuuden vuoksi. Tanssiinasta sukkatossuja..
Hinta: 18.00 €
Vaihtoehdot
photo_24.1.2013_17.20.13.jpeg&width=140&height=250

Pastorelli vanneteippi Diamond

Pastorellin Diamond -vanneteippi tuo voimisteluvälineisiin eloa, syvyyttä, jämäkkyyttä ja pitoa. Vanneteipillä koristelet niin voimisteluvanteet kuin -keilatkin. Myös kotikäytössä olevat hulahulavanteet saavat teippikerroksella aivan uuden elämän (tiedetäämpä myös isistä, jotka käyttävät teippejä kalastusvehkeiden..
Hinta: 7.00 €
Vaihtoehdot
Pastorelli_Laser_KingMagenta.png&width=140&height=250

Pastorelli vanneteippi Laser

Pastorellin Laser-teippi tuo moniuloitteisuutta voimisteluvälineisiin. Laser-teippiä voit käyttää voimisteluvanteisiin, -keiloihin ja -naruihin, sekä nauhakeppeihin. Teippi heijastaa peilipinnalla valoa kahdessa eri värissä, riippuen valon väristä ja suunnasta. Kauempaa katsoen esim. Blue-green -väriä..
Hinta: 14.00 €
Vaihtoehdot
NewVersaillesKansikuva.jpg&width=140&height=250

Pastorelli vanneteippi New Versailles

Pastorellin New Versailles -vanneteippi tuo voimisteluvälineisiin värillisen ja heijastavan peilipinnan. Peiliteipillä koristelet niin voimisteluvanteet kuin -keilatkin, sekä itämaisen tanssin Saidi-kepit. Myös kotikäytössä olevat hulahulavanteet saavat teippikerroksella aivan uuden elämän (tiedetäämpä..
Hinta: 9.00 €
Vaihtoehdot
kuva-105.jpeg&width=140&height=250

Pastorelli vanteen suojateippi

Pastorellin kirkas suojateippi voimisteluvanteille ja -keiloille, sek itämaisen tanssin kepeille.
Teippi suojaa kimallusteipillä koristellut voimisteluvälineet, pidentää välineiden käyttöikää ja tuo tarvittavaa pitoa ja jämäkkyyttä käyttöön. Kirkas suojateippi on riittoisaa, se tulee 33m:n rullassa..
Hinta: 4.50 €
saidi-perusohje.jpg&width=140&height=250

PDF-ohje: Saidi-kepin peruskieputus

Itämaisen tanssin keppitansseihin tarvittavia välineitä on monenlaisia - suoria, käyriä, ohuita, paksuja - mutta niitä kaikkia yhdistää yksi tekijä: ne kuluvat käytössä. Kulunutta ja rispaantunutta keppiä ei kuitenkaan tarvitse heittää pois, vaan alkuperäisen kieputuksen voi helposti kuoria kepin pinnalta..
Hinta: 3.00 €
3786.jpeg&width=140&height=250

Rumpf kreikkalaissandaalit / opetuskengät

Rumpfin nahkaiset kreikkalaissandaalit sopivat monenlaiseen käyttöön. Ne ovat yhtälailla kotonaan itämaisen tanssin tunnelmissa kuin lavatansseissakin. Myös baletin opetuskenkänä sandaalit tunnetaan. Ehkä hieman yllättävästi sandaalit sopivat täydellisesti myös kanttoreiden urkukengiksi leveän kantansa..
Hinta: 63.00 €
Vaihtoehdot
1870.jpeg&width=140&height=250

So'Danca Cat's Paw nykytanssin tossut

So'Dancan nykytanssin tossut ovat napakat, jalkaa tukevat ja monenlaiseen jalkaan istuvat. Tossut saat laittaa tiukkaan käyttöön nykytanssissa, itämaisessa tanssissa, joogassa, pilateksessa, jazztanssissa ja tanssillisessa voimistelussa.
Tossuissa on selkeästi oikea ja vasen tossu erikseen. Peukkuvarvas..
Hinta: 23.00 €
Vaihtoehdot
photo_10.10.2012_14.50.20.jpeg&width=140&height=250

Voimistelu- ja tanssivälineiden teippaussakset

Pienet ja teräväkärkiset sakset erityisesti voimisteluvälineiden teippaukseen.
Triumphin ihanat, pikkuiset ja kätevästi mukana kulkevat teräväkärkiset askartelu/ompelusakset ovat omiaan voimisteluvälineiden teippaukseen ja koristeluun. Niillä leikkaat yksityiskohtaisesti ja tarkasti pienetkin kuviot..
Hinta: 8.00 €
Vaihtoehdot
yksivariteippaus.png&width=140&height=250

Välineiden teippauspalvelu

Puodin kieputuspalvelu on suunniteltu tanssijoille, voimistelijoille ja heidän vanhemmilleen, joiden aika tai kärsivällisyys eivät riitä voimistelussa tai tanssissa tarvittavan välineen koristeluun. Palvelua käyttävät niin rytmisen- kuin joukkuevoimistelunkin voimistelijat, sekä treeni- että kisavanteen..
Hinta: 15.00 € - 30.00 €
Vaihtoehdot