Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Bloch Elastosplit baletin harjoitustossu

Blochin Elastosplit -tossut joustavat käyttäjän jalan pituuden mukana, ja sopivat siksi erityisen hyvin kasvavaan jalkaan. Tossuja voi käyttää klassisen baletin lisäksi myös esimerkiksi itämaisessa tanssissa (tossun kanvaspinta on erityisen helposti paitsi värjättävissä, myös koristeltavissa, joten strassaaminen ja paljettien ompelu sekä kirjailu onnistuu näihin tossuihin helposti tarvittaessa).

Elastosplit -tossu on rakennettu kahdesta osasta, ja sekä jalan pinnalla että alla kulkevat ristikkäiset kuminauhat, jotka tukevat jalkaa ja saavat tossusta mukavasti jalkaa myöten kulkevat. Jalkapohjan kuminauhat muistuttavat käyttäjää jalan ojennuksesta, ja erityisesti kasvavassa jalassa estävät tossujen yhtäkkiä töksähtäen pieneksi jäämisen.

Tossuissa ei ole oikeaa eikä vasenta valittuna valmiiksi, joten kunkin käyttäjän ensi tehtävänä on valita kumpi tossu tulee kumpaan jalkaan (ja aina käyttää tossua samassa jalassa). Tällöin tossut muotoutuvat muutamassa käyttökerrassa käyttäjänsä jalan muotoihin. Oikean ja vasemman tossun voi helposti merkitä vaikkapa tossun sisäpohjaan kynällä.

Pituus tossussa on hyvin reilu, joten englantilaisia kokoja kun katselee, kannattaa valita ennemmin 1-1,5 numeroa lyhyempi tossu kuin tavallisesti Blochin tossuja valitessa. Valikon kotimaiset koot ovat arvioituja noin-kokoluokkia, ja perustuvat puodissa saatuun kokemukseen tossujen koon valinnasta. Epäselvässä tilanteessa ota toki yhteyttä puotiin - autamme koon valinnassa mielellämme.

Elastosplit-tossut ovat hieman kapoisampaa lestiä, ja päkiän ympärillä kulkee puuvillanauha, joka mahdollistaa tossun tukevasti jalkaa myöten kulun. Kaikista leveimpään jalkaan suosittelemme Elastosplitin sijaan sivusuunnassakin loistavasti joustavaan Synchrony-tossua.
Hinta:30.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
Koko 2C (n.34-35)
Koko 2,5C (n.35-36)
Koko 3C (n.36-37)
Koko 3,5C (n.37-38)
Koko 4C (n.38-38,5)
Koko 4,5C (n.38,5-39)
Koko 5C (n.39-40)
Koko 5,5C (n.40-41)