Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Pastorelli vanneteippi New VersaillesPastorellin New Versailles -vanneteippi tuo voimisteluvälineisiin värillisen ja heijastavan peilipinnan. Peiliteipillä koristelet niin voimisteluvanteet kuin -keilatkin, sekä itämaisen tanssin Saidi-kepit. Myös kotikäytössä olevat hulahulavanteet saavat teippikerroksella aivan uuden elämän (tiedetäämpä myös isistä, jotka käyttävät teippejä kalastusvehkeiden tekoon, ja muutamassa polkupyörässä on teippiä myös nähty).

Yksi rulla riittää 90-senttisen vanteen teippaamiseen kauttaaltaan. Rullassa on teippiä 11m, ja teipin leveys on 1,9cm. New Versailles -teippi on paperitaustainen, joten siitä on helppo leikata pieniä kuvioita. Yksiväristä vannetta teipatessa paperitaustaisesta teipistä on syytä leikata teippaustaidon mukaan 1-1,5-metrisiä pätkiä ja kuoria teippiä paperista teippauksen edetessä pikkuhiljaa. Mitä taitavampi teippaaja olet, sitä pidempiä pätkiä pystyt kerralla hallitsemaan. New Versailles -teippiä löytyy metreittäin myös Tanssiinan teippikarkkikaupasta, jos tarvitset sitä pienempiä määriä pintakoristeluun.

Jos haluat varateippiä korjauskierroksia varten, suosittelemme varaamaan kaksi rullaa teippiä vannetta kohti - tai nappaamaan teippikarkkikaupasta korjausmetrejä sopivissa väreissä. Näin samaa sävyä löytyy kotoa varmasti korjauksen tullessa ajankohtaiseksi.

Valmistaja (ja emo-Anne täältä puodista) suosittelee New Versailles-teipin päälle kirkasta suojateippikerrosta. Näin "metallipaperinen" peiliteippi saa käyttökestävyyttä, eikä koristeteippikerros pääse rispaantumaan. Suojateippiä löydät myös valikoimastamme. Kokemuksemme mukaan suojateipin käyttö lisää merkittävästi vanteen hyväkuntoisena kestoa ja on aivan ehdoton, jos välineteippauksessa on mukana pieniä, leikattuja kuvioita. 

Tanssiinassa toimii myös välineiden teippauspalvelu. Ajan tai inspiraation puuttuessa voi vanteelleen varata teippausajan puodista.

Ryhmätilaukset hoidamme aina valmistajalta suoraan tilaamalla. Näin koko joukkue/ryhmä saa varmasti teipit samasta värjäyserästä, ja teipattavista voimisteluvälineistä tulee yhdenmukaisia. Ryhmätilausten toimitusaika on keskimäärin 2-3 viikon paikkeilla. Tilaathan siis teipit hyvissä ajoin ennen kisakauden alkua!

Hinta:9.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
Violet
Fuchsia
Sky Blue
Lilac
Bronze
Red (uutuusväri syksyllä 2016!)
Rosa