Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Dvillena Guante-päkiätossut

Espanjalaisen Dvillenan mahtavan pehmeät Elite-sarjan päkiätossut ovat mallia Guante. Guantet ovat kokonaan Microelastic-keinokuitua (= ihanan pehmeää keinomokkaa) ja sopivat vaativaan voimisteluun niin rytmisen- kuin joukkuevoimistelunkin puolelle. Tanssiinasta Dvillenan tossuja menee eniten kilpasarjoissa voimisteleville kisatossuiksi, ja pienille voimistelijoille ihan ihkaensimmäisiksi tossuiksi. Molemmissa tapauksissa syynä on tossujen ihana pehmeys ja joustavuus, jonka ansiosta tossut ovat taivaallisen pumpulinpehmeät jalassa, ja toisaalta materiaalin pidempi kesto sukkatossuihin verrattuna.

Tossujen etusauma on ommeltu tossun sisälle, mikä suojaa sauman ommelta kulumiselta. Pehmeä pintamateriaali kuitenkin varmistaa, etteivät saumanvarat tunnu varpaita vasten. Guantet ovat pehmeästi vuoratut ja joustavat, ja muokkautuvat jalkaan lempeästi ja nopeasti.

Guanteja saa koossa 30-42, koot kulkevat täyslukukokojen mukaan. Koot ovat summittaisia jalan pituuden ja keskivertoleveyden mukaisia kokoja. Parhaiten oman kokonsa selvittää sovittamalla tossua jalkaan. Dvillenat joustavat kuitenkin niin jouheasti, että oman kengännumeron mukaan hankkiminen onnistuu yleensä oikein hyvin - leveään jalkaan suosittelemme valitsemaan yhtä kokoa reilummat tossut kuin normaalisti.

Tossun kuminauhat voi molemmat vetäistä kantapään taakse jalan alapuolelta, tai vaihtoehtoisesti tossun sivulta tulevan kuminauhan kantapään taakse ja tossun alla kiinni olevan kuminauhan varpaiden kautta jalkaterän päälle. Koko tossussa on oikea, kun tossu peittää päkiän luut, eli nousee tarpeeksi korkealle jalkaa pitkin. Toinen tärkeä kriteeri löytyy, kun kääntää varpaankynnet lattiaa vasten tossu jalassa. Varpaiden välit eivät saa pilkottaa tossun etureunan alta. Liian pieni tossu peittää vain varpaat, eikä pysy jalassa. Liian suuri tossu taas pyörii jalassa eikä pysy tukevasti paikallaan.

Dvillenan tossuilleen voi myös hankkia saman sarjan tossupussin, joita saimme puotiin ihanissa väreissä. Tossupussin löydät TÄMÄN linkin takaa.


Tossujen ryhmätilaukset tehdään aina valmistajalle, jolloin niiden toimitusaika on yleensä muutaman viikon paikkeilla. Ryhmätilauksista Tanssiinasta saa aina -15% alennusta itse tilauksen loppusummasta. Pyydä tarvittaessa tossuista sovituskoot ryhmällesi puodista.


Hinta:28.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
koko 30
koko 31
koko 32
koko 33
koko 34
koko 35
koko 36
koko 37 (tilap.loppu)
koko 38
koko 39
koko 40
koko 41
koko 42

Lisätiedot

Valmistaja: Dvillena
Valmistettu: Espanjassa