Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Välineiden teippauspalveluPuodin kieputuspalvelu on suunniteltu tanssijoille, voimistelijoille ja heidän vanhemmilleen, joiden aika tai kärsivällisyys eivät riitä voimistelussa tai tanssissa tarvittavan välineen koristeluun. Palvelua käyttävät niin rytmisen- kuin joukkuevoimistelunkin voimistelijat, sekä treeni- että kisavanteen, kuin myös keilojen teippaukseen.
Kieputuspalvelu sopii myös itämaisen tanssin Saidi-kepeille. 

Tanssiinassa teippauksen voi valita joko yksiväriseksi tai moniväriseksi - valmiista mallistosta tai täysin toiveiden mukaan yksilöllisesti suunniteltuna. Kaikki teippausvaihtoehdot pitävät sisällään välineen yksinkertaisen suojateippauksen. Suojateippaus pidentää välineen käyttöikää merkittävästi. Voit myös halutessasi valita suojateippauskerrosten määräksi tuplan, jolloin välineestä tulee aavistuksen painavampi, mutta myös kestävyys lisääntyy.

Teipeiksi voi puodista hankkia Pastorellin välineteippejä. Teippivalikoiman löydät TÄÄLTÄ. Jos kotoa löytyy valmiiksi teippausmateriaaleja, ne saa toki tuoda myös mukanaan välinettä teipattavaksi tuodessaan. Teipin riittävyydessä avustamme puodissa mielellämme, lähtökohtaisesti yksi täysi rulla teippiä riittää kattamaan kokonaisen vanteen / kaksi paria keiloja / kaksi Saidi-keppiä.

Voit myös tuoda välineesi - kepin, keilat tai vanteen teipattavaksi niin, että suunnittelemme yhdessä minkälainen suunnitelma käyttäjälleen sopisi parhaiten, tai voit tuoda oman koristelusuunnitelman mukanasi. Suunnittelemisessa voi ottaa avuksi vaikkapa kisamusiikin tai kilpapuvun ja teippaus voidaan rakentaa niiden ympärille.

Puodin reissatessa turneella tai kisamatkoilla, voit etukäteen sopimalla tuoda välineesi teipattavaksi myös Tanssiinan reissupuotiin.

Lisääthän tilauksen lisätietoihin tarkennuksen haluamistasi värivaihtoehdoista - autamme puodissa mielellään myös ehdottamalla hyviä väriyhdistelmiä tarvittaessa!

Toimitusaika teipattavista välineistä sovitaan tapauskohtaisesti, ja on kiireimmillään kahden vuorokauden pituinen (suunnitelmasta ja välineestä riippuen). Otathan aikataulun huomioon teippausaikaa suunnitellessasi.

Välineteippauspalvelun uudistaminen on tekeillä. Valikoimasta puuttuu vielä mittatilauksena suunniteltu välineteippaus - lisäämme vaihtoehdon verkkokauppaan pikimmiten!! Alla näkyvä hinnasto on voimassa 1.1.2018 alkaen. 

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Yksivärinen (sis. suojateippauksen)15.00 €
Yksivärinen (sis. tuplasuojateippauksen)20.00 €
Kaksivärispiraali/-sisäpinta (sis. suojateippauksen)20.00 €
Kaksivärispiraali/-sisäpinta (sis. tuplasuojateippauksen)25.00 €
Valmismallit 1-5 (sis. suojateippauksen)25.00 €
Valmismallit 1-5 (sis. tuplasuojateippauksen)30.00 €