Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Pastorelli vanneteippi DiamondPastorellin Diamond -vanneteippi tuo voimisteluvälineisiin eloa, syvyyttä, jämäkkyyttä ja pitoa. Vanneteipillä koristelet niin voimisteluvanteet kuin -keilatkin. Myös kotikäytössä olevat hulahulavanteet saavat teippikerroksella aivan uuden elämän (tiedetäämpä myös isistä, jotka käyttävät teippejä kalastusvehkeiden tekoon, ja muutamassa polkupyörässä on teippiä myös nähty).

Yksi rulla riittää 90-senttisen vanteen teippaamiseen kauttaaltaan. Rullassa on teippiä 11m, ja teipin leveys on 1,9cm.

Jos haluat varateippiä korjauskierroksia varten, suosittelemme varaamaan kaksi rullaa teippiä vannetta kohti. Näin samaa sävyä löytyy kotoa varmasti korjauksen tullessa ajankohtaiseksi.

Valmistaja (ja emo-Anne täältä puodista) suosittelee Diamond-teipin päälle kirkasta suojateippikerrosta. Näin "metallipaperinen" kimallusteippi saa käyttökestävyyttä, eikä koristeteippikerros pääse rispaantumaan. Suojateippiä löydät myös valikoimastamme. Kokemuksemme mukaan suojateipin käyttö lisää merkittävästi vanteen hyväkuntoisena kestoa.

Tanssiinassa toimii myös vanteiden teipityspalvelu. Ajan tai inspiraation puuttuessa voi vanteelleen varata teippausajan puodista.

Ryhmätilaukset hoidamme aina valmistajalta suoraan tilaamalla. Näin koko joukkue/ryhmä saa varmasti teipit samasta värjäyserästä, ja teipattavista voimisteluvälineistä tulee yhdenmukaisia. Ryhmätilausten toimitusaika on keskimäärin 2-3 viikon paikkeilla. Tilaathan siis teipit hyvissä ajoin ennen kisakauden alkua!

Hinta:7.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
Neonkeltainen
Taivaansininen
Vaaleanpunainen
Joulunpunainen
Hot Pink
Ruohonvihreä
Kulta
Musta
Vadelma
Violetti
Sininen
Hopea