Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Intermezzo aluspuku lasten ja aikuisten koossa.Intermezzon aluspuku on ihonväristä 100% polyamidia. Se sopii hyvin leveäolkaimisen (vähintään 3cm leveät olkaimet tai hihallinen) jumppapuvun alle. 

Puvun materiaali on joustava ja mattapintainen, jolloin päällä oleva puku ei pääse luistamaan aluspukua pitkin. Puvun ulkoreunat on huoliteltu kevyesti saumurilla ja framilonnauhalla, mutta niitä ei ole päärmätty. Tämä tekee aluspuvun reunoista huomaamattomat ulkoapäin.

Suosittelemme aluspuvulle kevyttä pesua 40 asteessa, mieluiten pesupussissa. Tällöin aluspuku ei ota vastaan nukkaa muista pyykeistä eikä jää kiinni esim. muiden pyykkien tarranauhoihin tai vetoketjuihin. Huuhteluaineen käyttöä ei suositella, sillä huuhteluaine heikentää pitkässä käytössä puvun joustavuutta. Jos puku ei käyttökertojen välillä ehdi pesukoneeseen, hyvä ja säännöllinen tuuletus pidentävät pesukertojen väliä.

Kokoja löytyy niin lapsille kuin aikuisillekin;
Lasten koot kulkevat ikävuosittain.
Puodista löytyvät koot 8v, 10v ja 12v.
Aikuisten kokoluokassa löytyvät koot XS, S, M, L ja XL. 

Intermezzon puvut ovat suomalaiseen kokoluokitukseen verrattuina aavistuksen lyhytselkäisiä, joten suosittelemme valitsemaan puvun pikemminkin reilulla koolla kuin napakalla. Yleensä parhaiten istuu puku, joka on yhtä kokoa reilumpi kuin mitä oma koko sanoo. Vaikkapa 8-vuotiaan puku istuu yleensä keskiverto-kuudenvanhalle. Katso puodin pituussuositukset alta tuotteen vaihtoehdoista.

Yksittäisiä pukuja löytyy puodin varastosta saman tien, mutta joukkueille tilaamme puvut suoraan valmistajalta n. 4vko:n toimitusajalla, riippuen valmistajan varastotilanteesta.


Hinta:19.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
IM aluspuku, koko 8 (sopii n.115-125 -senttiselle)
IM aluspuku, koko 10 (sopii n.120-130 -senttiselle)
IM aluspuku, koko 12 (sopii n. 130-140 -senttiselle)
IM aluspuku, koko XS (sopii n. 140-150 -senttiselle)
IM aluspuku, koko S (sopii n. 145-155 -senttiselle)
IM aluspuku, koko M (sopii n. 155-165 -senttiselle)
IM aluspuku, koko L (sopii n.165-175 -senttiselle)
IM aluspuku, koko XL (sopii n.175-185 -senttiselle)