Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Bloch CL3732 tyttöjen balettipuku**Tanssiinan Adventtikalenterin ensimmäisen luukun kunniaksi kaikki bodyt ovat -20% alennuksessa su 3.12.-la 9.12.2017**

Australialaisen Blochin tyttöjen balettipuvussa on puuvillalycrabodyyn yhdistetty ihanat liehuvaiset sifonkihihat pyöreillä, noin 2mm halkaisijan hopeakimalluksilla. Puvun kaula-aukossa on pieni rypytys edessä.

Puku sopii oikein hyvin käytettäväksi sellaisenaan tanssitunnilla, tai yhdistettäväksi saman sarjan kimaltavan sifonkihameen kanssa.

Blochin puuvillalycra on napakkaa ja tukevaa ja toistuvia pesuja kestävää, ja puku on vuoritettu kokonaan etuosastaan. Sifonkihihat kestävät myös pesukonepesua (valmistajan suositus "cold cycle" vastaa meidän 40 asteen pesukonepesua), mutta suosittelemme pesemään puvun pesupussissa, että sifonkihihat eivät raapiinnu mahdollisista vetoketjuista tai tarranauhoista jotka puvun kaveriksi päätyvät pesuun. Kuivata puku narulla.

Valmistajan kokoluokitus on meille pitkäselkäisille pohjoismaalaisille hyvin lyhyttä mallia. Yleensä puvusta kannattaa valita käyttäjänsä iästä yhtä kokoa isompi, eli jos käyttäjä on 4-5-vuotias, on 6-7-vuotiaiden puku yleensä sopiva.
Toki on niin, että selän pituus on balettipuvuissa kaikista määrittelevin tekijä, ja puodista saakin tarvittaessa hyviä neuvoja sopivan koon hankintaan vaikkapa soittamalla tai laittamalla yhteydenottopyyntöä.
Hinta:30.90 €

Vaihtoehdot

Tuote
Musta, koko 6-7v
Musta, koko 8-10v (tilap.loppu)
Musta, koko 12v (tilap.loppu)
Musta, koko 14v
Vaalea lila, koko 6-7v
Vaalea lila, koko 8-10v
Vaalea lila, koko 12v
Vaalea lila, koko 14v
Valkoinen, koko 6-7v
Valkoinen, koko 8-10v
Valkoinen, koko 12v
Valkoinen, koko 14v
Vaaleanpunainen, koko 6-7v (tilap.loppu)
Vaaleanpunainen, koko 8-10v
Vaaleanpunainen, koko 12v
Vaaleanpunainen, koko 14v

Lisätiedot

Valmistaja: Bloch