Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Bloch U4667 Bloem shortsipuku aikuisille

**Tanssiinan Adventtikalenterin ensimmäisen luukun kunniaksi kaikki bodyt ovat -20% alennuksessa su 3.12.-la 9.12.2017**

Australialaisen Blochin Bloem-shortsipuku sopii monipuolisesti liikkumiseen aina baletista nykytanssin kautta sirkukseen. Sen materiaali on ihanan kevyttä ja hengittävää Dritexiä, joka on suunniteltu tuntumaan puuvillaisen pehmeälle, mutta teknisenä materiaalina se kuivaa nopeasti, siirtää kosteutta iholta pois ja antaa kehon hengittää vapaasti. Materiaalina Dritex ei nyppyynny ja pitää kuosinsa vuosia, on helppohoitoinen ja haalistumaton.

Shortsipuvun ehdoton etu on painamattomuudessa ja saumattoman tuntuisessa kokonaisuudessa - et tarvitse erikseen shortseja puvun päälle ylimääräiseksi kerrokseksi jolloin asukokonaisuus kevenee ja yllä oleminen helpottuu. Bloemiin voit kuitenkin yhdistää vaikkapa balettihameen mutkattomasti, jolloin puvun käyttötarkoituksen muokkaaminen onnistuu helposti.

Puvussa on spagettiolkaimet ja vuorattu liiviosa, ja selkäpuolella ristikkäin kulkeva kaunis mutta yksinkertainen kuviointi. Puku on napakka ja vuorattuna se ei alkuunkaan välttämättä kaipaa alleen aluspukua tai liivejä.

Pesu 40 asteessa tummien pyykkien kanssa ilman huuhteluainetta. Narukuivatus.
Hinta:45.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
Koko S
Koko M
Koko L