Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

So'Danca body E8505**Tanssiinan Adventtikalenterin ensimmäisen luukun kunniaksi kaikki bodyt ovat -20% alennuksessa su 3.12.-la 9.12.2017**

So'Dancan malli E8505 on kauniisti leikattu, rintakehää mukavasti tukeva supplex-materiaalista valmistettu napakka, hihaton body. Spagettiolkaimet kulkevat selän takaa ristikkäin, mikä takaa sen, etteivät olkaimet pääse putoamaan kapeaolkaiseltakaan tai vielä kasvavalta käyttäjältä.
Napakan materiaalin vuoksi tämän puvun kanssa ei tarvitse käyttää liivejä tai toppia, supplex tukee rintakehää riittävästi. Olkaimia voi lisäksi säätää hieman selkäpuolelta eri mallisille rintakehille paremmin sopivaksi ja tukevaksi.

Body on edestä ja haarasta vuoritettu, rintakehän osalta vuori on samanväristä supplexia kuin itse bodykin, haaran vuori on ihonvärinen.

Supplex on keinokuitu, joka tuntuu mukavan lämpimältä ja miellyttävältä ihoa vasten. Supplex on napakkaa ja tukevaa, puuvillaisen tuntuista neulosta. Se tukee, kestää ja joustaa eikä väsähdä kovassakaan käytössä. Se siirtää kosteutta iholta pois eikä tunnu pakkasellakaan sähköistävältä, ja se kuivaa muutamassa tunnissa myös narukuivatuksessa.

Pesu 40 asteessa, narukuivatus. 


Vaihtoehdot

Tuote
valkoinen koko 3 (=32)
valkoinen koko 4 (=34)
valkoinen koko 5 (=36) (tilap.loppu)
valkoinen koko 6 (=38)
musta koko 3 (=32)
musta koko 4 (=34)
musta koko 5 (=36)
musta koko 6 (=38)
punainen koko 3 (=32)
punainen koko 4 (=34)