Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tossut ja kengät

Tästä tuoteryhmästä löydät Tanssiinan tossu- ja kenkävalikoiman taidetanssista voimistelun kautta lavatanssiin, flamencosta streetin kautta nykytanssiin. Balettitossuille ja niiden tarvikkeille löydät ihan oman ryhmänsä puodin tuoteryhmien joukosta!

Tuotteita yhteensä 17 kpl
5511.jpeg&width=140&height=250

Bleyer kulta- ja hopeatossut

Saksalaisen Bleyerin kulta- ja hopeatossut itämaiseen tanssiin ja perusvoimisteluun. Säämiskäpohjaiset tossut pitävät hyvin liukkaallakin lattialla mutta sallivat käännökset ja pyörähdykset ilman polven ja nilkan ergonomiasta luopumista.
Tossujen pinnassa jalkaterän keskellä on tossua muotoileva sauma..
Hinta: 25.00 €
Vaihtoehdot
6310.jpeg&width=140&height=250

Bleyer paljettitossut

Saksalaisen Bleyerin helmi- ja paljettikoristellut pehmeät tossut sopivat itämaiseen tanssiin harjoitus- ja esiintymistossuiksi. Tossuja on saatavilla hopeisina hopeanvärisillä koristeilla ja kultaisina kullanvärisillä koristeilla.
Tossujen pohja on pehmeää säämiskänahkaa, joka luistaa sopivasti pyörähdyksiä..
Hinta: 46.00 €
Vaihtoehdot
SatiinibalettitossuJPEG.jpg&width=140&height=250

Bloch baletin satiiniharjoitustossu

Blochin satiinitossu on jokaisen pienen ballerinan unelma; pehmeä, vaaleanpunainen ja kimaltava. 
Tossuissa on kokopohja, mikä sopii hyvin balettia tai satutanssia aloittaville pienokaisille. Nahkainen säämiskä tossun pohjassa pitää huolen, ettei isoissakaan hypyissä liukastu satiiniin. Yhtälailla säämiskä..
Hinta: 23.00 €
Vaihtoehdot
Bloch_Elastosplit_-baletin_harjoitustossut.jpg&width=140&height=250

Bloch Elastosplit baletin harjoitustossu

Blochin Elastosplit -tossut joustavat käyttäjän jalan pituuden mukana, ja sopivat siksi erityisen hyvin kasvavaan jalkaan. Tossuja voi käyttää klassisen baletin lisäksi myös esimerkiksi itämaisessa tanssissa (tossun kanvaspinta on erityisen helposti paitsi värjättävissä, myös koristeltavissa, joten strassaaminen..
Hinta: 30.00 €
Vaihtoehdot
FootWrapII.jpg&width=140&height=250

Bloch Foot Wrap II nykytanssin tossut

Blochin Foot Wrap II -nykytanssin tossut ovat lähestulkoon yhden koon tossut.  Pienempi koko sopii noin 28-33 -kokoiseen jalkaan ja M-L-koko noin koosta 34 kokoon 42 saakka, sillä varpaan kolosia pääsee tossussa tarvittaessa säätämään reilummaksi leikkaamalla. Tossujen pintamateriaali on verkkomainen..
Hinta: 21.00 €
Vaihtoehdot
BlochNeo_Jazz-jazztossut.png&width=140&height=250

Bloch Neo Jazz -jazztossut

Blochin neopreenikeskustaiset jazztossut sopivat moneen liikuntaan. Jazztossut on alunperin suunniteltu jazztanssiin ja musikaalitansseihin, mutta niitä käyttävät jazzareiden lisäksi itämaiset tanssijat, lavisväki, kansantanssijat (treenitossuina), lavatanssijat, sekä kuntosalilla ja kevyissä jumpissa..
Hinta: 58.00 €
Vaihtoehdot
ProArchCanvasJPEG.jpg&width=140&height=250

Bloch Pro Arch Canvas baletin harjoitustossut

Blochin Pro Arch Canvas -balettitossu on kevyt, pehmeä, hengittävä ja ilmava baletin harjoitustossu. 
Pro Arch on rakennettu kevyestä mutta kestävästä canvas-kankaasta ja verkosta, joka antaa jalan hengittää ja tuo keveyttä tossuun. Verkko löytyy tossusta jalan alta, keskiosan kohdalta. Verkko tukee..
Hinta: 25.00 €
Vaihtoehdot
Bloch_Synchrony.jpg&width=140&height=250

Bloch Synchrony baletin harjoitustossu

Blochin Synchrony -balettitossu on tukeva, joustava, jalkaa hyvin peittävä ja eri mallisiin jalkoihin helposti muotoutuva baletin pehmeä harjoitustossu. 
Synchrony on rakennettu joustocanvas-kankaasta ja pehmeästä ja leveästä kuminauhasta. Se istuu monen malliseen jalkaan ja kasvaa myös hieman kasvavan..
Hinta: 30.00 €
Vaihtoehdot
Blochkarkitossupussi.png&width=140&height=250

Bloch tossupussi baletin kärkitossuille

Blochin verkkomateriaalista valmistettu kärkitossujen säilytyspussi pitää tossut tuntien välillä tallessa mutta hyvin tuulettuvina. 
Pussin reunassa on kiristysnauha ja stoppari, jonka avulla tossut eivät pääse karkuun kesken kuljetuksen ja säilytyksen.
Verkkopussissa säilytät kärkitossujen sijasta..
Hinta: 9.00 €
puntera-guante.jpg&width=140&height=250

Dvillena Guante-päkiätossut

Espanjalaisen Dvillenan mahtavan pehmeät Elite-sarjan päkiätossut ovat mallia Guante. Guantet ovat kokonaan Microelastic-keinokuitua (= ihanan pehmeää keinomokkaa) ja sopivat vaativaan voimisteluun niin rytmisen- kuin joukkuevoimistelunkin puolelle. Tanssiinasta Dvillenan tossuja menee eniten kilpasarjoissa..
Hinta: 28.00 €
Vaihtoehdot
DvillenaOlimpica-pakiatossut_tilaustuote.png&width=140&height=250

Dvillena Olimpica -päkiätossut (tilaustuote)

Dvillenan Olimpica -päkiätossut on suuniteltu erityisesti Rion 2016 Olympialaisiin rytmisen voimistelun olympiaurhelijoita silmällä pitäen.  Kokoluokitus ja lesti tossussa on sama kuin tutussa Guante-tossussa, mutta pinnan materiaali ja painatus eroavat tutusta ja totutusta.  Olimpican pohjamateriaalina..
Hinta: 30.00 €
Vaihtoehdot
training-sock.jpg&width=140&height=250

Dvillena sukkatossut

Espanjalaisen Dvillenan sukkatossut ovat hyvä vaihtoehto joukkue- ja rytmiseen voimisteluun. Ne sopivat sekä harjoitus- että kisakäyttöön, mahdollistaen harjaukset, piruetit ja pyörähdykset ja suojaten päkiöitä palamiselta voimistelumattoa vasten.  Dvillenan sukkatossut ovat keinokuituiset, mikä tekee..
Hinta: 15.00 €
Vaihtoehdot
photo_16.4.2014_15.45.06.jpg&width=140&height=250

Pastorelli sukkatossut

Italialaisen Pastorellin sukkatossut ovat ihanan ihastuttavaisen pehmeät kilpavoimistelukäyttöön suunnitellut sukkatossut. Puotiin Pastorelli on päätynyt myös sukkatossujen merkiksi sen vähemmän nyppyyntymisen, luonnonkuituisen, hengittävän materiaalin ja hyvän istuvuuden vuoksi. Tanssiinasta sukkatossuja..
Hinta: 18.00 €
Vaihtoehdot
3786.jpeg&width=140&height=250

Rumpf kreikkalaissandaalit / opetuskengät

Rumpfin nahkaiset kreikkalaissandaalit sopivat monenlaiseen käyttöön. Ne ovat yhtälailla kotonaan itämaisen tanssin tunnelmissa kuin lavatansseissakin. Myös baletin opetuskenkänä sandaalit tunnetaan. Ehkä hieman yllättävästi sandaalit sopivat täydellisesti myös kanttoreiden urkukengiksi leveän kantansa..
Hinta: 63.00 €
Vaihtoehdot
img_2253.jpeg&width=140&height=250

Rumpf teräsharja

Rumpfin teräsharjalla annat säämiskäpohjaisille tossuillesi ja tanssikengillesi sopivassa suhteessa luistoa ja pitoa. 
Kostuneiden tai paljon käytettyjen tossunpohjien nukan saa harjalla rapsuttamalla takaisin pystyyn ja mahdollinen liika liukkaus häviää. Säämiskäpohjakengät ja -tossut kannattaakin..
Hinta: 7.50 €
1870.jpeg&width=140&height=250

So'Danca Cat's Paw nykytanssin tossut

So'Dancan nykytanssin tossut ovat napakat, jalkaa tukevat ja monenlaiseen jalkaan istuvat. Tossut saat laittaa tiukkaan käyttöön nykytanssissa, itämaisessa tanssissa, joogassa, pilateksessa, jazztanssissa ja tanssillisessa voimistelussa.
Tossuissa on selkeästi oikea ja vasen tossu erikseen. Peukkuvarvas..
Hinta: 23.00 €
Vaihtoehdot
4387.jpg&width=140&height=250

So'Danca karakteerikengät CH50

So'Dancan mustat karakteerikengät sopivat nimensä mukaisesti karakteeritanssitunnille ja -esityksiin, mutta ne ovat erinomaiset myös seuratansseissa, juhlakenkinä ja karonkkapäivinä.  Karakteerikengissä on nahkapohja. Sisäkäytössä se toimii loistavasti niin tanssiessa kuin töissäkin. Neljän sentin korko..
Hinta: 68.00 €
Vaihtoehdot