Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Bloch Foot Wrap II nykytanssin tossut

Blochin Foot Wrap II -nykytanssin tossut ovat lähestulkoon yhden koon tossut. 
Pienempi koko sopii noin 28-33 -kokoiseen jalkaan ja M-L-koko noin koosta 34 kokoon 42 saakka, sillä varpaan kolosia pääsee tossussa tarvittaessa säätämään reilummaksi leikkaamalla.

Tossujen pintamateriaali on verkkomainen ja hengittävä, ja joustaa kapeammasta ja pienemmästä jalasta mukavasti suurempaan ja leveämpään. Jalan pintaa vasten tossut ylälaidassa kulkee silikoninauha, joka pitää tossut tukevasti jalassa. Samanlaisella silikonilla on ympäröity myös tossun varpaankoloset, joita pääsee saksilla muokkaamaan.
Tossun pohja on säämiskäinen, ja päkiän alla on kaksi pehmikettä tuomassa iskunvaimennusta ja lempeyttä hyppyihin ja piruetteihin.

Tossussa on kolme koloa varpaille - pienistä reunakoloista tulee yksi varvas kustakin (eli peukku- ja pikkuvarvas) ja keskikolosesta kolme keskimmäistä varvasta. Tossussa on myös selkeästi merkattuna oikea ja vasen tossu.

Foot Wrap II on ihanteellinen puolitossu tanssimatolle, parketille ja laminaatille - eli suurimpaan osaan tanssitreeneistä. Tossut on suunniteltu nykytanssikäyttöön, mutta niiden lajirepertuaari on vuosien myötä kasvanut kattamaan nykytanssin lisäksi jazztanssin, showtanssin, kehonhuollon, itämaisen tanssin ja tanssillisen voimistelun. Foot Wrap II sopii erityisen hyvin käyttäjälle, joka arvostaa hengittävyyttä ja keveyttä tossuissa, joka kaipaa erityishuomiota varpailleen, tai jonka jalan koko on tossun hankkijalle hieman arvoitus.
Hinta:21.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
Koko M-L (sopii 34-42-kokoiseen jalkaan)
Koko XS-S (sopii 28-33-kokoiseen jalkaan)