Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Dvillena Olimpica -päkiätossut (tilaustuote)Dvillenan Olimpica -päkiätossut on suuniteltu erityisesti Rion 2016 Olympialaisiin rytmisen voimistelun olympiaurhelijoita silmällä pitäen. 
Kokoluokitus ja lesti tossussa on sama kuin tutussa Guante-tossussa, mutta pinnan materiaali ja painatus eroavat tutusta ja totutusta. 
Olimpican pohjamateriaalina on keinomokka lattiaa/voimistelumattoa vasten, sen yllä kerros superlonia ja jalkapohjaa vasten pehmoinen puuvillafrotee. Pohja on siis identtinen Guante-tossun kanssa. 
Pintamateriaali on hieman vaaleampaa, pehmustettua keinokuituneulosta, joka saa tossun tuntumaan unelmanpehmeältä jalassa, joustamaan jalan mukana ja taipumaan jalan ojennuksen mukaan ihanasti.

Kokoluokitus kulkee kapeassa jalassa kengännumeron mukaan. Leveämpään jalkaan, tai jalkaan, jossa on pitkät varpaat, suosittelemme Dvillenan tossuista yhtä kokoa reilumpaa kokoa käyttöön kuin mitä normaalisti kesäkengistä käyttäisi. 

Olimpica-päkiätossut ovat Tanssiinassa toistaiseksi tilaustuotteita. Myös valmistajalla tossu on toistaiseksi valikoimissa. Tilaamme niitä asiakkaille aina tarvittaessa valmistajalta - kivijalkapuodissa tossua pääsee hypistelemään ja sovittamaan koossa 36. Toimitusaika keveälle ja pehmeälle Olimpica-tossulle on kahden viikon paikkeilla. 

Olimpicaa pystymme tilaamaan myös ryhmille - otathan ryhmätilauksissa aina yhteyttä puodille joko yhteydenottolomakkeen kautta tai soittamalla/piipahtamalla. Näin saamme ryhmätilausalennuksen otettua tilauksessa huomioon. Tarvittaessa kokoja selvittääkseen saa puodista sovitustossuja (Guante-mallista) treeneihin.
Hinta:30.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
koko 30 (toimitusaika n.2vkoa)
koko 31 (toimitusaika n.2vkoa)
koko 32 (toimitusaika n.2vkoa)
koko 33 (toimitusaika n.2vkoa)
koko 34 (toimitusaika n.2vkoa)
koko 35 (toimitusaika n.2vkoa)
koko 36 (toimitusaika n.2vkoa)
koko 37 (toimitusaika n.2vkoa)
koko 38 (toimitusaika n.2vkoa)
koko 39 (toimitusaika n.2vkoa)
koko 40 (toimitusaika n.2vkoa)
koko 41 (toimitusaika n.2vkoa)
koko 42 (toimitusaika n.2vkoa)