Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

So'Danca Cat's Paw nykytanssin tossut

So'Dancan nykytanssin tossut ovat napakat, jalkaa tukevat ja monenlaiseen jalkaan istuvat. Tossut saat laittaa tiukkaan käyttöön nykytanssissa, itämaisessa tanssissa, joogassa, pilateksessa, jazztanssissa ja tanssillisessa voimistelussa.

Tossuissa on selkeästi oikea ja vasen tossu erikseen. Peukkuvarvas asettuu ensimmäiseen, pienimpään koloseen, etu- ja keskivarvas keskimmäiseen, ja reilumman kokoiseen reuna-aukkoon kuuluvat pikkuvarvas ja nimetön.

Nahkainen pohja tuo tukea ja turvaa jalkapohjalle, ja toimii kuten oma jalkapohja täydellisenä päivänä - mahdollistaa harjaukset ja piruetit, mutta pitää tarpeeksi isoista hypyistä laskeutuessa.

Kokoja puodissa on kolme:
M-koko sopii n.34-37:n jalkaan,
L-koko sopii n.37-39:n jalkaan, ja
XL-koko 39-42:n jalkaan.

Valitse koko jalan leveyden mukaan, kengännumero antaa summittaisen koon. Leveään 38:n jalkaan voisi koko XL olla viisaampi, kun taas vaikkapa oikein kapoiseen 38:n jalkaan voisi M-koko olla sopiva.

Hoida tossujasi säilyttämällä niitä kankaisessa tossupussissa (ei koskaan muovipussiin!) ja tuulettamalla niitä säännöllisesti. Jos tossut on pakko pestä, pese käsin miedolla saippualla ja haalealla vedellä. Uusiin tossuihin voi merkata oikean ja vasemman vaikkapa sisäpohjaan, jotta muistaa, miten päin tossut kuuluvat. Muutamassa käyttökerrassa tossut muotoutuvat käyttäjän jalkaan niin, että huomaat ilman pohjamerkintääkin kumpi tossu kuuluu mihinkin.

Nykytanssin tossuista saat myös ryhmäalennuksen tilatessasi vähintään kuusi paria. Puodista saa tarvittaessa sovituskoot ryhmälle mukaan harjoituksiin tilaamista helpottamaan.

Hinta:23.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
Koko M (34-37)
Koko L (37-39)
Koko XL (39-42)