Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Bleyer paljettitossut

Saksalaisen Bleyerin helmi- ja paljettikoristellut pehmeät tossut sopivat itämaiseen tanssiin harjoitus- ja esiintymistossuiksi. Tossuja on saatavilla hopeisina hopeanvärisillä koristeilla ja kultaisina kullanvärisillä koristeilla.

Tossujen pohja on pehmeää säämiskänahkaa, joka luistaa sopivasti pyörähdyksiä ja käännöksiä ajatellen, mutta tarvittaessa tuo myös pitoa tanssiin. Tossu on kokonaan vuoritettu, mikä tekee mallista ihanan viileillekin lattioille ja talviharjoituksiin. Helmikoristellut tossut pehmenevät mukaviksi käytössä ja muokkautuvat kunkin käyttäjän jalkaan tuoden jaloille pehmeän ja tukevan alustan toteuttaa tanssia.

Nämä tossut on puodin väen puolesta testattu myös extreme-olosuhteissa parkourharjoitusten sisätreeneissä, ja todettu kestäviksi, mukaviksi ja pitäviksi itämaisen tanssin tarpeiden lisäksi myös kaltevilla tasoilla, seinää pitkin juoksussa, tasapainoilussa, pituushypyssä ja kiipeilyssä. Yksikään paljetti ei ole jäänyt matkan varrelle, vaikka meno on välillä hurja. Ovat siis varmasti kestävät ja pitkäaikaiset ystävät myös rauhallisempiin lajeihin.

Kokoja puodista löytyy välillä 35-42, mutta tarvittaessa valmistajalta saa tilaamalla myös kokoja 34 ja 43.
Tässä tossumallissa kokovuori tekee kokoluokituksen melko pieneksi, ja suosittelemmekin valitsemaan tossusta yhtä kokoa reilumman kokoisen tossun kuin normaalioloissa.


Hinta:46.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
kulta, koko 35
kulta, koko 36
kulta, koko 37
kulta, koko 38
kulta, koko 39
kulta, koko 40
kulta, koko 41
kulta, koko 42
hopea, koko 35
hopea, koko 36
hopea, koko 37
hopea, koko 38
hopea, koko 39
hopea, koko 40 (tilap.loppu)
hopea, koko 41
hopea, koko 42

Lisätiedot

Valmistaja: Bleyer