Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Bloch Neo Jazz -jazztossut

Blochin neopreenikeskustaiset jazztossut sopivat moneen liikuntaan. Jazztossut on alunperin suunniteltu jazztanssiin ja musikaalitansseihin, mutta niitä käyttävät jazzareiden lisäksi itämaiset tanssijat, lavisväki, kansantanssijat (treenitossuina), lavatanssijat, sekä kuntosalilla ja kevyissä jumpissa käyvät.

Tossut ovat nahkaa, mikä tekee niistä monivuotiset ystävät, ja jalan kaaren kohdalla kulkeva neopreeni mahdollistaa helpon jalan ojennuksen, kevyemmät tasapainot ja loistavan istuvuuden jalan keskiosasta. Nauhallisena tossuna Neo Jazzia on mahdollista säätää kahteen eri muotoiseen jalkaan hyvin istuvaksi ja eri vuorokauden aikaan sopivaksi (sillä jalat myös turpoavat päivän käytöstä, ja aamutunnilla jalat saattavat hyvinkin olla eri kokoiset kuin illan viimeisellä tunnilla).
Tossun pohja on kaksiosainen ja mukavasti joustavaa kumia. Kumipohja on tarpeeksi liukas mahdollistaakseen piruetit ja harjaukset, mutta samalla tarpeeksi pitävä isoista hypyistä alastullessa. Kevyen ja jalkaa myöten kulkevan tossun kanssa on myös helppoa saada kosketus ja tuntuma alla olevaan lattiamateriaaliin, jolloin tossu on jalassa melkein kuin toinen iho sen sijaan, että sitä tarvitsisi ajatella turhan paljon käytössä.

Blochin lestitys on keskivertoa - tossu istahtaa melko kapeasta jalasta melko leveään ja korkeaan jalkaan, sillä nauhoilla pääsee säätämään tossujen istuvuutta mukavaksi miltei jalkaan kuin jalkaan ja keskiosan joustava neopreeni mahdollistaa tukevan mutta kevyen pidon jalan kaarelle. Pituudeltaan tossu on aavistuksen lyhyttä mallia - usein tästä tossusta kannattaa valita puolta numeroa pidempi koko kuin tavallisesta kesäkengästä (suomeksi: jos kesäkengän koko on 38, valitse Neo Jazzista koko 8,5=38,5).
Hinta:58.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
koko 5 (noin koko 35)
koko 5,5 (noin koko 35,5)
koko 6 (noin koko 36)
koko 6,5 (noin koko 36,5)
koko 7 (noin koko 37)
koko 7,5 (noin koko 37,5)
koko 8 (noin koko 38)
koko 8,5 (noin koko 38,5)
koko 9 (noin koko 39)
koko 9,5 (noin koko 39,5)
koko 10 (noin koko 40)
koko 10,5 (noin koko 40,5)
koko 11 (noin koko 41)
koko 11,5 (noin koko 41,5)