Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Piruetti narupunttihousut

Kotimaisen Piruetin Tampereella valmistamat pussihousut ovat ihanan pehmeää ja joustavaa meryl-neulosta. Neulos on lämmittävä, muttei hiostava, se hengittää treenin mukana ja siirtää kosteutta pois iholta. Vyötäröllä kulkee kuminauha ja sen lomassa kiristysnaru, josta housuja voi säätää sopivaksi kullekin käyttökerralle. Päällikeommellut taskut ovat huomaamattomat ja ohuet, mutta tarvittaessa tarpeeksi syvät upottamaan sisäänsä vaikka puhelimen tai musiikkisoittimen treenin ajaksi. Lahkeensuiden nauhakujien ansiosta housun voi pitää suoralahkeisena pitkänä, kiristää nilkan ympärille pussihousuksi, tai nostaa solmitun nauhan avulla housunlahkeen polven alle ja antaa lahkeen pudota 3/4-pituiseksi housuksi sääreen.

Narupunttihousut toimivat monenlaisessa liikunnassa. Voimistelijoille ne ovat arkipäivää, mutta sopivat mainiosti materiaalinsa ja ominaisuuksiensa ansiosta kuntosalille, tanssitunnille, joogaan ja vaikka lenkille. Kotihousuina ne ovat ihanan kiristämättömät ja kuitenkin mattamustina ja kauniisti leikattuina kelvot julkisellekin paikalle.

Meryl toimii materiaalina housuissa ihastuttavasti - se on kevyt, hengittävä, nopeasti kuivuva ja joustava. Normaalia liikuntakäyttöä ohut Meryl kestää mainiosti, ja usein housut periytyvätkin seuraavalle kasvavalle polvelle, tuoden monen vuoden käyttöilon ja mukavuuden omistajilleen.
Neuloksen ohuuden vuoksi äärimmäinen ja nopea hankaus (esim. polviliu'ut) ja yllättävät terävät esineet, kuten vaikkapa naulat lattiamateriaalissa saattavat altistaa neuloksen puhkipalamiselle tai repeytymiselle. 

Pussihousuja saa puodista sekä senttikoossa että aikuisten kirjainkokojen mukaan. Senttikoossa housuja löytyy koosta 120-130, 130-140cm, 140-150cm ja 150-160cm. Aikuisten koot kulkevat koosta XS kokoon L. Kotimaassa valmistettujen housujen mitoitus vastaa täysin suomalaista kokoluokitusta, ja materiaalin joustovara tuo vielä hivenen joustoa myös koon valintaan.

Housuja on saatavilla myös ryhmätilauksiin. Suuremmat tilausmäärät tilataan valmistajalta, ja usein ryhmätilausten toimitusaika on kuuden viikon luokkaa.

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
koko 120-130cm66.00 €
koko 130-140cm66.00 €
koko 140-150cm66.00 €
koko 150-160cm66.00 €
koko XS76.00 €
koko S76.00 €
koko M76.00 €
koko L76.00 €