Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Yritys

Puodin tunnelmaa Yläkaupungin Yössä 2013

Tanssiina auttaa tanssijoita, voimistelijoita ja luistelijoita liikkuvan esiintyjän arjessa. Puodista löydät tarvikkeet, varusteet ja inspiraatiota kehittyäksesi lajissasi omaan täyteen pontentiaaliisi.

Tanssiinassa arvostetaan, suojellaan ja varjellaan liikkumisen lisäksi ammattitaitoa, hyviä työolosuhteita, luovaa käsityötaitoa ja näiden yhdessä mahdollistamaa esiintymismukavuutta.

Puodin löydät kolmelta taholta - kivijalkapuodista Jyväskylän Harjun kupeesta, verkkokaupasta sekä jalkautumasta noin kerran kuussa erilaisiin tapahtumiin eli reissupuodista. 

Päivitän ahkerasti kulissien takaista puotielämää ja uusimpia kuulumisia erityisesti Facebookissa ja Instagramissa. Puodin verkkosivujen yhteydestä löytyvä blogi ohjastaa taas inspiraation lähteille ja syventää sosiaalisen median antia. Olet erinomaisen tervetullut mukaan puodin perheeseen!

Olen Tanssiinan Emo-Anne, ensimmäiseltä koulutukseltani nykytanssija (BA Dance Performance 2002) ja valmistumassa yritysjohtajaksi. Puhun intohimoisesti (ja ehkä vähän liiankin kanssa) vanteenteippauksesta, baletin tärkeydestä ja kaikesta kimaltavasta ja pinkistä. Kotonani asustaa kaksi uljasta prinssiä, joista kumpikaan ei tanssi - ovat enemmän sirkusväkeä he, joten kaiken tanssiin liittyvän saan säästää tänne puotiin! Tanssiina on työni, toinen kotini, (toinen) lapseni ja salapoliisiseikkailuideni lähde. Palvelen ammattitaidolla puodissa sekä aukioloaikojen puitteissa että erikseen sopimalla myös muulloin.

Tervetuloa Tanssiinaan - liikkuvien esiintyjien puotiin!